UPADAJU U KLUBOVE I SVE TERORIŠU! Meštani Vrnjačke Banje o užasu u kojem je mladiću smrskana lobanja: NJEGOVA EKIPA IZAZIVA TUČE!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

nasilnik kontstantno na slobodi

UPADAJU U KLUBOVE I SVE TERORIŠU! Meštani Vrnjačke Banje o užasu u kojem je mladiću smrskana lobanja: NJEGOVA EKIPA IZAZIVA TUČE!

Crna Hronika -

Takođe, prošle godine su još jednom momku kamenom razbili lobanju. Ne mogu da nabrojim sve, priča meštanin

Mladić M. Z. iz Vrnjačke Banje osumnjičen da je sa svojom grupom brutalno pretukao sugrađanina Aleksandra Arsić tako što su ga prebili, a zatim mu sa delovima ivičnjaka lomili lobanju, i dalje se nalazi u bekstvu.

Ovom nasilniku je napad na Aleksandra Arsića bio samo jedan u nizu koje je izazvao u poslednje dve godine u jednom od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji, Vrnjačkoj Banji.

Povređeni mladić, kome se lekari danima bore za život, nije bio poznat kao konfliktna ličnost. Ali, prema našim saznanjima, postao je jedna od žrtava nasilnika M. Z. i njegove grupe koja se nalazi u bekstvu.

- Upali su letos posle radnog vremena u jednu kafanu u Banji. Iako je bila zatvorena, ušli su na silu, i onda prebili vlasnika i njegovog sina na očigled žene. U nekoliko klubova u Banji, i to u letnjem periodu kada su puni gostiju, napravili su tuče. Takođe, prošle godine su još jednom momku kamenom razbili lobanju. Ne mogu da nabrojim sve. Meštani Vrnjačke Banje su ogorčeni, jer je nasilnik kontstantno na slobodi, i svi strepe od njih - priča ovaj izvor.

Ali, M. Z. nikada nije bio osuđen. On je za svaki napad dobijao samo prekršajnu prijavu i kaznu od 10.000 dinara.

Kako se nezvanično saznajem problem je nastao u tužilaštvu, jer su svaku prijavu koju im je policija dostavljala, kategorisali kao remećenje javnog reda i mira, i propisivali prekrašajne kazne. Ali, ne i krivične, iako je zbog nanešenih povreda tako nešto bilo očekivano.

Tuča i prebijanje Aleksandra Arsića se dogodlilo u parku kod Specijalne bolnice Merkur. Mladić je sa par drugova bio u kafeu "Kocka pab" koji se nalazi nedaleko od mesta prebijanja. Ali, nakon izlaska iz tog kafea, jer ga je nasilnik pozvao da izađe, sačekala ga je grupa koju je predvodio M.Z. i oni su se se u jurnjavi i tuči, pomerili do Merkura. Na tom mestu su ovom mladiću i nanešene povrede glave, opasne po život.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track