VOLELI SMO JE KAO DA JE NAŠE DETE, MLADA JE OSTALA BEZ OCA: Komšije Katarine koja je stradala dok se vraćala sa posla neutešne
Foto: Printskrin/Facebook

tuga

VOLELI SMO JE KAO DA JE NAŠE DETE, MLADA JE OSTALA BEZ OCA: Komšije Katarine koja je stradala dok se vraćala sa posla neutešne

Crna Hronika -

Katarina Lazić (30) poginula je juče u saobraćajnoj nesreći kod Jazaka, kada je njen auto iz, za sada, nepoznatih prešao u suprotnu traku i zakucao se u kombi.

Katarina L
foto: Printskrin/Facebook

Komšije iz zgrade imaju samo reči hvale za Katarinu, a za Kurir kažu da je ovo veliki šok za njihovo mesto.

- Ne mogu da vam opišem koliko mi je teško. Poznavala sam je od kada je bila mala. Njoj je otac preminuo, ne tako davno. Jadna njena majka, ostala je sama na ovom svetu, ona je bila jedinica - rekla komšinica.

Naša sagovornica dodaje da u životu nije poznavala bolju osobu od Katarine.

- Tuga je ovo ogromna. Svi smo je voleli kao da je naša, mlada je ostala bez oca pa su ona i njena majka morale da se bore kroz život. Toliko lepo dete niste videli. Mnogo mi je teško, mi imamo decu, ne mogu ni da zamislim kako je njenoj majci sada - rekla je ona.

Nesreća se dogodila oko podneva.

- Devojka, koja je poginula, nalazila se za volanom "pola" koji je iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u kombi. Prema prvim informacijama iz istrage, ona je najverovatnije koristila telefon, ispravila krivinu i udarila u vozilo - kaže izvor Kurira.

Prijatelj nastradale Katarine kaže da se ona vraćala sa posla kada je došlo do sudara.

- Ona se zaposlila u Sremskoj Mitrovici i vraćala se sa posla preko lokalnog puta, jer je to uobičajena prečica. Mnogo smo potreseni ovom tragedijom - rekao je prijatelj.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja