MALIŠANI VIŠE OD 10 DANA ŽIVELI SA MRTVIM OCEM U STANU: Otkriveno gde su sada deca crne udovice iz Lazarevca
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

jezivo

MALIŠANI VIŠE OD 10 DANA ŽIVELI SA MRTVIM OCEM U STANU: Otkriveno gde su sada deca crne udovice iz Lazarevca

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje, troje maloletne dece Jasmine S. (44) iz Lazarevca koja je osumnjičena da je ubila supruga Sinišu S. (42), a potom ga držala deset dana u stanu, zbrinuti su u jednoj hraniteljskoj porodici u okolini Lazarevca.

Podsetimo, Jasmina S. je osumnjičena da je ubila supruga Sinišu, pa držala njegovo telo u kući desetak dana. Jasmina je u ponedeljak pokušala da se ubije presecanjem grkljana, pa se tada i saznalo da je danima živela sa suprugovim telom, koje je zalivala omekšivačem i raznim sredstvima kućne hemije, kako bi neutralisala smrad truljenja tela. Da čitava situacija bude još gora, sve vreme sa njim u stanu živela su njena i Sinišina deca, stara devet, osam i šest godina.

Ona je, kako smo ranije pisali, decu lagala da im je tata u bolnici i nije im dozvoljavala da ulaze u sobu, u kojoj je bio leš.

osumnjičena jasmina s.
osumnjičena jasmina s.foto: Printscreen/Facebook

- Nesrećna deca su desetak dana boravila u stanu u kom je njihov brutalno ubijeni otac, a da nisu ni znali kakav zločin je počinila njihova majka. Ona je navodno kada je presudila Siniši deci zabranila da idu u tu prostoriju gde je spakovala muža - kaže naš sagovovrnik i dodaje:

brutalno ubijeni siniša s. i osumnjičemna jasmina s.
brutalno ubijeni siniša s. i osumnjičemna jasmina s.foto: Privatna Arhiva

- Kada se njen sin iz prvog braka, koji je punoletan, raspitivao o Siniši ona je rekla da je u bolnici zbog visokog pritiska i da je njegov telefon kod nje i da zato ne može da ga zove. Kada je pitao da mu da taj broj telefona na koji ga ona zove, vešto je navodno izbegavala odgovor.

Kako Kurir saznaje, i Sinišin brat se raspitivao za njega, ali ni on nije mogao da sazna šta se dešava.

- Siniša će sutra biti sahranjen u Lazarevcu. Čuli smo da se Jasmina oporavlja, ali ne znamo detalje njenog oporavka i tačne povrede - kaže sagovornik.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja