ROĐACI BAKE IZ KRNJAČE KOJA JE PALA ZBOG HEROINA: To nije njeno, ćerka joj preminula pre nekoliko meseci
Foto: Zorana Jevtić

ROĐACI BAKE IZ KRNJAČE KOJA JE PALA ZBOG HEROINA: To nije njeno, ćerka joj preminula pre nekoliko meseci

Crna Hronika -

Rođaci J.D. (75) koja je juče uhapšena u Krnjači kažu da droga koja je pronađena pretresom njene kuće, navodno nije njena, te pretpostavljaju da je pripadala njenoj ćerki koja je preminula prošle godine!

- Ona se tereti za nešto što nije njeno. Odnosno verovatno je pripadalo njenoj ćerki koja je preminula u oktobru - rekla je jedna od rođaka J.D.

Razgovor sa njom, nažalost, prekinula je druga rođaka koja nije želela da komentariše slučaj.

Takođe, komšije nisu želele da komentarišu ovaj slučaj.

- Nismo se družili s njima. Ne znam ni sada šta se konkretno desilo. Znam da joj je ćerka preminula, priča se da je ona kosristila narkotike ali to je samo priča - rekla je jedna od komšinica.

Podsetimo, kako je Informer već pisao J.D. je uhapšena kada je policija PS Palilula, pretresom njene kuće i dvorišta pronašla oko 120 grama heroina, kao i vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

Naime, policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su J. D. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U stanu J.D. zatečeni su LJ. К. i R. К., kod njih je policija takođe pronašla manju količinu heroina, za koju se pretpostavlja da su neposredno pre hapšenja kupili od J.D.

Kako smo nezvanično saznali J.D. je poznata policiji od ranije ali navodno kod nje nikada ništa nije nađeno.

- Tačno je da joj je ćerka nedavno preminula, a sumnja se da je koristila narkotike. Sumnjalo se već neko vreme da se tu nešto čudno dešava ali do sada nije bilo dokaza. Osumnjičenima, J.D. LJ. К. i R. К.je određeno zadržavanje do 48 časova, u okviru kojih će, uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Istragom koja je u toku, ali i na sudu biće utvrđeno da li je J.D. dilovala drogu i odakle novac.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track