SRAMOTA! VELIČAJU ŠEFA KLANA SMRTI Miljkoviću čestitali rođendan na Instagramu - Svi iste priče pričaju, a svi bi ko ti da budu...
Foto: Printscreen Instagram

skandalozne objave

SRAMOTA! VELIČAJU ŠEFA KLANA SMRTI Miljkoviću čestitali rođendan na Instagramu - Svi iste priče pričaju, a svi bi ko ti da budu...

Crna Hronika -

Danas su na Instagramu osvanule poruke koje su, kako se sumnja, upućene Marku Miljkoviću, zvanom Mesar, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je zajedno sa Veljkom Belivukom vodio zloglasni kriminalni klan koji je počinio brojna najteža krivična dela u Srbiji, uključujući i najmonstruoznija ubistva.

Marko Miljokvić
Marko Miljokvićfoto: Dado Đilas

Poruke su upućene sa profila u čijim opisima se jasno vidi da su vezane za Partizan, kao i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U opisu jednog profila napisano je "Leva strana voli Partizana - Nisu mrtvi vuci, samo vrebaju!", dok je na drugom profilu naglašena rečenica "Najjače su glave Velja i Mare!". Podsetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković su označeni kao vođe Partizanove navijačke grupe "Principi", čiji članovi koji su na slobodi gotovo svakodnevno pružaju podršku uhapšenim vođama.

instagram post
foto: Printscreen Instagram

Pretpostavlja se da su poruke koje su danas osvanule u story objavama na Instagramu upućene upravo Marku Miljkoviću kome je danas rođendan.

- Svi iste priče pričaju, a svi bi ko ti da budu. Makar dan, dva ili tri, psi laju, psi laju, zar ne? 105, pa opet! - glasi jedna od objava.

instagram post
foto: Printscreen Instagram

U dugoj poruci upućene su reči podrške, a ukoliko se zaista radi o Marku Miljkoviću zastrašujuće je da neko i pored svega i dalje veliča čoveka za kog se sumnja da je beskrupulozni kriminalac i surovi ubica.

- A karavni prolaze, nama ti najbolji si... Volim te baš takvog kakav jesi, svima loš nama najbolji! Ma neka su sto puta u pravu, moj si nek si najgori! - napisano je u drugoj šokantnoj objavi na Instagramu.

instagram post
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, kriminalna grupa na čelu sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, i Markom MIljkovićem, zvanim Mesar, optužena je za pet svirepih ubistava, trgovinu drogom i oružjem, otmicu i silovanje. Žrtve klana su Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja, Lazar Vukićević i Zdravko Radojević.

- Tužilaštvo za organizovani kriminal u optužnici protiv Belivuka, MIljkovića i još 28 pripadnika njihove grupe otkrilo je i mnoge bizarne detalje o funkcionisanju jednog od najbrutalnijih klanova na ovom prostoru. Ni jedno telo žrtava Belivukovog klana nije pronađeno, jer su ih osumnjičeni posle mučenja i ubijanja u posebnoj tajnoj prostoriji koju su međusobno zvali "klanica" komadali, mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa, a potom stavljali u džakove i bacali u Dunav - podseća naš izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track