POLICAJKA (22) IZ NIŠA SE USPEŠNO OPORAVLJA: Odstranili joj deo pluća, počela samostalno da diše
Foto: Ana Paunković, Ilustracija

POLICAJKA (22) IZ NIŠA SE USPEŠNO OPORAVLJA: Odstranili joj deo pluća, počela samostalno da diše

Crna Hronika -

Policajka J.I. (22) koja je navodno pucala sama sebi u grudi u nedelju oko 23 sata u Ulici Srđana Aleksića u Nišu, uspešno se oporavlja od ranjavanja u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, a poslednja vest je da su joj isključeni aparati za kiseonik jer samostalno diše.

- Pacijentkinja ima stabilne vitalne parametare, komunikativna je i diše samostalno, ali je i dalje u jedinici Intenzivne nege jer se njen oporavak prati - rekli su nam u UKC.

Ona je te večeri sedela u kolima sa jednom muškom osobom D.I. (22) kada je pištolj opalio, a neki mediji su preneli da je pokušala sama sebi da oduzme život tako što je pucala u grudi. Ona je u kolima mnogo iskrvarila, ali joj je Hitna medicinska pomoć ipak pružila adekvatnu pomoć na hirurškom stolu, uklonjen je deo plućnog krila gde je metak prošao.

Nakon toga, na grudnoj hirurgiji su nam rekli da je imala mnogo sreće jer metak nije povredio srce i važne arterije. Za sada nisu precizno jasne okolnosti pod kojima se ovo dogodilo. Ona je od skoro zaposlena u redovnom sastavu policije.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track