ŽENA DOŠLA DO BMW-A I SLEDILA SE: Videla čoveka da LEŽI ISPOD AUTA, mislila da POSTAVLJA BOMBU! Detalji drame u TC Ušće! OVO JE ON
Foto: Shutterstock

UZBUNA

ŽENA DOŠLA DO BMW-A I SLEDILA SE: Videla čoveka da LEŽI ISPOD AUTA, mislila da POSTAVLJA BOMBU! Detalji drame u TC Ušće! OVO JE ON

Crna Hronika -

Drami u TC Ušće večeras je prethodio horor susret žene sa čovekom kog je zatekla kako leži ispod njenog automobila.

Kako Kurir saznaje od radnika obezbeđenja, oko 20.25 sati V. P. prijavio je da je u TC Ušće, ispod njegovog vozila BMV X-6, koji koriste njegova supruga Slađana i koja se tada nalazila u tržnom centru u garaži na 2. spratu, neki muškarac ispod vozila nešto radi.

1 / 5 Foto: Shutterstock

Naime kada se vratila u garažu gde je u kolima ostavila ćerku da je sačeka videla je čoveka kako leži pod kolima, a kad ga je pitala šta radi tu oni je rekao da traži ključeve.

Pojurila ga je, a on je počeo da beži. Sad se pregledaju snimci video nadzora, ali se veruje da je za sad NN lice njima već poznato jer je i ranije bilo prijava PS Novi Beograd. radi se o mladiću koji je napadao radnice u buticima i više puta oštećivao vozila u garaži.

00:17

Jake policijske snage kod TC Ušće

Kontradiverzione jedinice su odmah stigle na lice mesta i pregled još uvek traje. Vrlo verovatno da nema eksplozivne naprave ispod automobila.

Kurir.rs

bonus video:

02:42

KAO NA FILMU! Ovo su NAJSPEKTAKULARNIJE pljačke koje su izveli Srbi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja