06:28

Boža Spasić tvrdi da se obračun u Stefan Braunu nije desio zbog devojke

objasnio

TO SU PRIČE ZA MALU DECU! Boža Spasić tvrdi da se obračun u Stefan Braunu nije desio zbog devojke, već ZBOG SASVIM DRUGE STVARI!

Crna Hronika -

Boža Spasić tvrdi da u poznatom beogradskom lokalu zbog nečeg drugog došlo do sukoba, a da je ta priča oko devojke, kako kaže, priča za malu decu.

Šef obezbeđenja kluba "Stefan Braun", teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u noći između ponedeljka i utorka na samom ulazu u poznati beogradski noćni klub.

Za Televiziju Kurir govorilo je Boža Spasić, bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Boža Spasić.

- Oseća se velika nervoza među kriminalcima. Mislim da u podzemlju nema dovoljno novca, verovatno nema ni robe. U poslednje vreme dosta je obračuna među kriminalcima - kaže bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Boža Spasić.

Pucnjava, Stefan Braun, M.Č., ranjeni šef obezbeđenja
foto: Kurir

Spasić ističe da bi ovo za policiju trebalo da bude alarmantan znak.

- Pojavljuje se odjednom oružje, pojavljuju se žestoki obračuni, nijedan nije tuča, nego se tu puca da se neko ubije, da se povredi. Za policiju je to alarmantan znak da pooštri mere kontrole - kaže Spasić.

Boža Spasić tvrdi da su se osobe u poznatom beogradskom lokalu sukobile zbog nečeg drugog, a da je ta priča oko devojke, kako kaže, priča za malu decu.

Boža
foto: Kurir televizija

- Očito da se u Beogradu dešavaju borbe za teritorije. Ta priča da su se potukli zbog devojke je priča za malu decu. Vlada velika nervoza. Čim se susretnu te grupe. Ovaj slučaj je znak za alarm. Mislim da se ovde radi da neko pokušava od tih klinaca da zauzme neko mesto - rekao je bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Boža Spasić.

Podsetimo, ovoj pucnjavi je, navodno, prethodila svađa, a potom i tuča dve grupe mladića u klubu zbog devojke koja je bila u društvu pucača, kako prenose mediji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

39:23

20220306-CRNA HRONIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track