SPLIĆANKA MAJA ŠOKIRALA SNIMCIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ovim potezom izazvala je pometnju u javnosti VIDEO
Foto: Instagram, Privatna Arhiva

iznenadila mnoge

SPLIĆANKA MAJA ŠOKIRALA SNIMCIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ovim potezom izazvala je pometnju u javnosti VIDEO

Crna Hronika -

Snimci Maje Sopte (31), prijateljice nestalog Splićanina Mateja Periša, dok pleše i peva na Maldivima iznenadili su javnost.

Kako se može zaključiti na osnovu objava na društvenim mrežama, Maja na ovoj egzotičnoj destinaciji uživa u društvu manekenki, što je detalj koji su mnogi primetili, a one su, prema određenim objavama, ni manje ni više nego iz Kolumbije.

Maja Sopta
foto: Printscreen Youtube

Kako su objavili mediji, Maja je najpre objavila snima na kom pleše sa prijateljicom na jahti dok je pljeska po zadnjici, a potom još jedan u kom peva na žurki.

Maja Sopta
foto: Printscreen Youtube

Sopta je nakon Matejevog nestanka dospela u žižu javnosti kada je otkriveno da je bila u komunikaciji sa sugrađaninom pre nego što će on nestati.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Njeni snimci su izazvali pometnju u javnosti, pa tako jedni osuđuju njen postupak, dok drugi podržavaju da treba da nastavi sa životom.

Ona je u razgovoru za jednu televiziju negirala da je sa Perišem imala kontakt u noći u kojoj je on nestao, potvrdivši da je on nju zvao, ali da se ona nije javila.

TV kamere su zabeležile da su u njenom telefonu mape koje bi mogle odgovarati mapi kretanja Periša, a sama je pobudila sumnju jer je, pored više nelogičnosti koje je izrekla, plakala bez suza.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra i od tada mu se gubi svaki traga. U potragu su se dali za njim, pored policije, veliki broj građana i Matejevi prijatelji. Na društevnim mrežama formiran je veliki broj grupa za potragu za nestalim momkom.

(Kurir.rs/Republika, Alo)

Bonus video:

10:42

Rekonstrukcija kretanja Mateja Periša u noći nestanka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track