ISPALIO HITAC U MUŠKARCA SA KOJIM JE SEDEO I PIO: Evo šta je u policiji rekao osumnjičeni za pokušaj ubistva u Novom Slankamenu
Foto: Profimedia

INCIDENT U KAFANI

ISPALIO HITAC U MUŠKARCA SA KOJIM JE SEDEO I PIO: Evo šta je u policiji rekao osumnjičeni za pokušaj ubistva u Novom Slankamenu

Crna Hronika -

Luku A. (24) uhapsila je policija u Inđiji zbog sumnje da je pre dve nedelje pokušao da ubije muškarca (34) sa kojim je prethodno sedeo za stolom u istoj kafani.

Do incidenta je došlo u jednom seoskom lokalu u Novom Slankamenu, kada je Luka, nakon verbalne rasprave, hicem iz pištolja naneo teške telesne povrede oštećenom, a zatim pobegao.

- Kada je muškarac u pripitom stanju ušao u lokal, on je video za stolom društvo u kojem je bio i Luka. Seo je za njihov sto, pričali su i pili zajedno, a onda je u jednom trenutku došlo do sukoba koji je eskalirao - priča izvor iz policije za Novosti i dodaje da je tada Luka izvadio pištolj i ispalio jedan metak u nesrećnog muškarca.

- Nakon pucnja, on je odmah izašao iz lokala i sve vreme se krio, dok ga policija nije pronašla i uhapsila - priča izvor Novosti.

Pištolj
foto: Shutterstock

Luka A. je odranije poznat organima reda zbog posedovanja narkotika, kao i brojnih prekršajnih prijava.

Policiji je rekao da mu nije bio motiv da ubije tridesetčetvorogodišnjaka, već da je to uradio u afektu. Povređeni muškarac sa prostrelnom ranom bio je hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu i njegovo zdravstveno stanje sada je stabilno i on se nalazi na kućnom lečenju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom Luki A. je određeno zadržavanje do 48 časova, i u tom roku on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Njemu se na teret stavljaju krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

(Kurir.rs/ Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track