DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE U OBRENOVCU: Snajperista UPUCAO Penčića čim je izašao iz auta, ŽENA KUKALA I DOZIVALA U POMOĆ! VIDEO
Foto: Privatna Arhiva, Kurir

sačekuša

DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE U OBRENOVCU: Snajperista UPUCAO Penčića čim je izašao iz auta, ŽENA KUKALA I DOZIVALA U POMOĆ! VIDEO

Crna Hronika -

Meštani Obrenovca kažu da je ubijeni Branislav Penčić (41) došao nedavno sa suprugom u posetu roditeljima koji žive u jednoj od zgrada u centru mesta.

1 / 13 Foto: Kurir

Penčić je upucan iz snajpera sa prigušivačemsa udaljenosti od 30 metara u dvorištu koje je okruženo kompleksom zgrada, a u blizini je i dečije igralište. Navodno je upucan čim je izašao iz automobila.

- Verovatno je neko dobro znao njegovo kretanje i čekao ga. Čuli smo da je preminuo na licu mesta što govori da ga je najverovatnije ubio profesionalac. - kažu komšije i dodaju:

- Čuli smo kako žena kuka i doziva u pomoć iz sveg glasa.

Branislav Penčić, Obrenovac, pucnjava, ubistvo
foto: Kurir

Mislili smo da je čovek doživeo srčani udar. Hitna pomoć je brzo stigla i prevezla u bolnicu ranjenog Penčića,, a za njima je otišla i njegova supruga. Vratila se kad je stigla policija, a u jednom momentu se javila na telefon i pala na kolena plačući.

00:30

Ubistvo snajperom u centru Obrenovca

Ovo nije prvi put da je našao na meti napadača. Naime, prvi put je ranjen 2016. godine na autobuskoj stanici u Obrenovcu. Do 2013. godine je bio vođa navijača grupe "Hed hanters", koja je do tada važila za ozbiljnu grupu u navijačkom svetu.

U periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje, otmica, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice, krađa.

Kurir.rs

02:49

Tetka osumnjičenog za ubistvo u Šarlincu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track