EVO KOJOM SE BRZINOM KRETAO PEŽO U KOM SU POGINULA 3 MLADIĆA KOD ŠAPCA: Tjunovali polovni auto i probali koliko može da ide?!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

tragedija

EVO KOJOM SE BRZINOM KRETAO PEŽO U KOM SU POGINULA 3 MLADIĆA KOD ŠAPCA: Tjunovali polovni auto i probali koliko može da ide?!

Crna Hronika -

Danijel Č. (34), Damjan Š. (20) i Siniša B. (26) koji su poginuli sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Vladimiraca na putu Šabac-Beograd su, kupili polovan "pežo", pa su ga dorađivali, odnosno "tjunovali" i proveravali koliko brzo može da ide, piše Telegraf.

- Oni su vozili oko 206 kilometara na sat. Taj auto su kupili, pa ga tjunovali, a onda išli da probaju kojom brzinom može da ide - kaže sagovornik.

Podsetimo, do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su stradala trojica mladića iz Vladimiraca, a teško povređen N.B. (31) iz Lazarevca, došlo je kada je "pežo 206" prešao u suprotnu traku i udario u "audio" na putu Šabac-Obrenovac. "Pežo" se kretao iz pravca Obrenovca, a "audi" iz pravca Šapca.

Da podsetimo stravična nesreća dogodila se oko 22 sata. Danijel i Siniša poginuli su na licu mesta, dok je Damjan prevezen u šabačku bolnicu, gde je ubrzo podlegao povredama, a vozač "audija" N.B. (31) iz Lazarevca prevežen je u šabačku bolnicu, odakle je hitno transportovan za Beograd.

Kurir.rs/Telegraf

bonus video:

00:26

Saobraćajna nesreća kod Bora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track