BILA JE VELIKA LENČUGA I SAMOLJUBIVA: Mika žrtve naziva epizodama, rekao i da on nije bio ginekolog! SKANDALOZNE IZJAVE U SUDU
Foto: Stefan Stojanović MONDO

viši sud u beogradu

BILA JE VELIKA LENČUGA I SAMOLJUBIVA: Mika žrtve naziva epizodama, rekao i da on nije bio ginekolog! SKANDALOZNE IZJAVE U SUDU

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu Miroslav Mika Aleksić, reditelj i vlasnik dramskog studija "Stvar srca" nastavio je danas da se izjašnjava na optužbe da je seksualno zlostavljao sedam polaznica svoje škole, nazivajući ih epizodama, kojima je davao broj!

Tako je za J.Đ., koja je prema optužnici u vreme zlostavljanja 2020. godine bila maloletna i koja je poslednja žrtva, rekao da je "epizoda pet".

- Ja sam je krstio kao okidač! Došla je u studio u septembru 2018. nastupila je kao glumica. Bila je velika lenčuga, preterano samoljubljiva, a u grupi je zauzimala stav da je starija nego što je bila. Interesovalo je samo da upiše glumu. Moj odnos sa njom je bio dobronameran - opisao je Aleksić tada maloletnu J. Đ.

Mika Aleksić
Mika Aleksić foto: Stefan Stojanović MONDO

On je naveo da nju naziva "okidačem" jer je sa glumicama Milenom Radulović i Ivom Ilinčić navela da su odlučile da ga prijave kada su se susrele sa J. Đ. koja im je navodno ispričala šta se dogodilo.

- Sledi isti sisitem koji će biti prenet kod svake oštećene, a to se vidi po pisanju optužnice i da je to nešto što je naučeno - rekao je Aleksić koji je pokušao da citira delove iskaza maloletne oštećene, ali ga je sudija u vše navrata opominjao.

- Uvek je ista matrica, uvođenje u temu izmišljeno, događaji, pa priča kako se oseća. Nijedna ne govori da je uplašena, histerična, nego objašnjaavaju da su bile u šoku - rekao je Aleksić i potvrdio da je sa njima pričao i o privatnim temama, ali je naveo da on "nije bio ginekolog".

- Ona kao i ostale, to ne sme da se izgubi iz vida u kategoriji su oštećenih, ali su one glumice. To je naučen tekst. Glumci kada nauče tekst, u interpretaciji su ubedljivi, u pričama koje saopštavaju nema činjenica - naveo je Aleksić.

Govoreći o sledećoj oštećenom M. Đ. nazveo ju je "epizodom četri", tvrdeći da je ona nekako uvek bila po strani, ali da je u osnovi bila narcis.

Trenutno je pauza, nakon koje se očekuje nastavak iznošenja odbrane Miroslava Mike Aleksića koji je optužen za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole glume.

(Kurir.rs - J. S.)

Bonus video:

08:01

Advokat Milene Radulović otkrio DO DETALJA kako se Mika Aleksić ponašao na suđenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track