EVO KO JE ŽENA KOJOJ JE DEČKO SIPAO KISELINU U OČI: Upoznali se u prodavnici, u početku joj skidao zvezde s neba, a onda tortura!
Foto: MUP Srbije, Printscreen/Facebook, Printscreen, Kurir

pančevo

EVO KO JE ŽENA KOJOJ JE DEČKO SIPAO KISELINU U OČI: Upoznali se u prodavnici, u početku joj skidao zvezde s neba, a onda tortura!

Crna Hronika -

Bivši robijaš Zoran Kostić (53) iz Vranja vezao za krevet partnerku Nadu S. (48) u stanu u Pančevu, pa je umalo oslepeo

Bivši robijaš Zoran Kostić (53) iz Vranja, uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je svojoj emotivnoj partnerki Nadi S. (48) sipao sonu kiselinu u oči, u njegovom iznajmljenom stanu u Pančevu.

Napad se dogodio 24. marta, a on je uhapšen tek prekjuče, pošto je žena u početku lagala lekare i policiju da je sama sebe povredila.

Mesec dana veze

- Oni su u vezi oko mesec dana i on se njoj lažno predstavljao, rekao je da se zove Zoran Disić. Među njima je sve delovalo sjajno, kupovao joj je poklone i skidao joj zvezde s neba. Tako je bilo sve do prve svađe - kaže komšija.

Kako saznajemo, Zoran i Nada su se kobnog dana žustro posvađali, a on ju je vezao za krevet i tukao je.

Nada S. i dalje u bolnici
Nada S. i dalje u bolnici foto: Printscreen/Facebook

- Posle tog maltretiranja, sipao joj je sonu kiselinu u oči i zapretio da ni slučajno ne sme da ga ostavi, jer će joj isto tako povrediti i decu! Govorio je da će sve snimiti telefonom ili da će mučenje svoje dece gledati uživo. Potom je povređenu Nadu odveo u bolnicu i naterao je da kaže da je sama sebi sipala kiselinu u oči - priča izvor Kurira.

Šta se zaista desilo, saznalo se pošto je Nadina porodica, počela da se raspituje o njenom dečku.

- Nisu verovali da se samopovredila, počeli su da sumnjaju na Zorana. Saznali smo da je bio u zatvoru zbog ubistva tašte, a pokušao je da ubije još dve žene - kaže naš sagovornik:

zoran je ovoj kući iznajmljivao stan, gde je kasnije maltretirao i polio nadu sonom kiselinom u oči
zoran je ovoj kući iznajmljivao stan, gde je kasnije maltretirao i polio nadu sonom kiselinom u očifoto: Kurir.rs

- Verovatno su tada bližnji pritisli Nadu i ona je ispričala istinu. Povređena žena i dalje se nalazi u Očnoj bolnici u Pančevu. - Lekari su uspeli navodno da joj spasu levo oko, ali na desnom ima komplikacija, pa je pitanje da li će uspeti da sačuva vid na tom oku - kaže izvor.

Upoznali se u prodavnici

Komšije kažu da je Nada upoznala Zorana u kraju, je on radi kao građevinski radnik na gradilištu u blizini njene kuće i posla.

- Ona radi u lokalnoj prodavnici i tu su se upoznali. Rodile su se neke simpatije i otpočeli su vezu - kaže komšija i dodaje da se Nada razvela u januaru i da ima dve velike ćerke.

Osumnnjičeni Zoran Kostić
Osumnnjičeni Zoran Kostićfoto: MUP Srbije

- Karakterna je žena, otresita, a opet divna. Posle Nove godine se razvela i od tada je imala promene raspoloženja. Znala je da se zacrveni ili da se jednostavno po njoj vidi da nije raspoložena. Žao nam je što je naletela na ludaka - kažu poznanici.

Krcat dosije

Počinio jezive zločine

Uhapšenom Zoranu Kostiću ovo je samo još jedno krivično delo u nizu, a on je do sada već nastrtao na žene, a jednu je čak i ubio.

- Zoran je 2000. godine ubio taštu Ružicu Antonijević (53) u Vranju, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u grudi. Svemu je prethodila svađa sa tada nevenčanom suprugom i za ovo delo dobio je 13 godina, ali se 11 godina kasnije našao na slobodi - podseće izvor i dodaje da je Zoran tokom jednog slobodnog vikenda iz zatvora umalo počinio dvostruko ubistvo:

- Tada je napao prve komšije, majku i ćekru, izbo ih je nožem, a starija žena je od povreda kasnije umrla. Prilikom bekstva zapalio im je kuću i dve štale. Nakon 10 dana bekstva, predao se policiji.

(Kurir.rs - B. Travica)

Bonus video:

00:21

STRAVIČNI DETALJI O NASILNIKU IZ PANČEVA: Robijao zbog ubistva tašte, pokušao da ubije 2 žene, sad partnerki sipao kiselinu u oči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track