00:51

Jezivi detalji masakra u Čačku gde je mladić (21) zaklao oca, majku i dedu!

na sebi imao tragove krvi

ILIJA POSLE ZLOČINA SAV KRVAV POBEGAO KOD DRUGA: Njegova majka mu dala novu duksericu PA OTIŠAO DALJE

Crna Hronika -

Ilija G. (21) iz Atenice kod Čačaka nakon što je, kako se sumnja, nožem ubio svoju majku Slađanu (49), oca Milana (57) i dedu Sretena (87), pobegao je, kako se nezvanično saznaje, kod svoj druga koji živi u blizini.

Ilija je kod druga otišao nakon što je počinio zločin i na sebi je imao tragove krvi ubijene porodice. Majka njegovog druga, ne sluteći kakav je užas počinio, dala mu je drugu duksericu da se presvuče.

Čačak, trostruko ubistvo, selo Atenica, zločin, Ilija Glišović
foto: Privatna Arhiva

Ilija G. je nakon toga pobegao dalje, a uhapšen je jutros, nedaleko od porodične kuće u Gornjoj Atenici, kraj lokalne sale za proslave.

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

Kako se saznaje, protiv Ilije G. već su članovi porodice podnosili prijave jer im je i ranije pretio nožem. Prema nezvaničnim informacijama mladić je imao i psihičkih problema i problem sa narkoticima, piše Blic.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Kako se saznaje, ubijena Snežana radila je u B exportu u Čačku, suprug u Tehničkom remontnom zavodu, dok je deda Sreten bio penzioner.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track