PREDRAG UBIO DEČAKA U NESREĆI! Kamiondžija nije uspeo da zakoči, zakucao se u kola u kojima je bio mališan (1), pa sleteo sa puta!
Foto: americka policija

uhapšen u americi

PREDRAG UBIO DEČAKA U NESREĆI! Kamiondžija nije uspeo da zakoči, zakucao se u kola u kojima je bio mališan (1), pa sleteo sa puta!

Crna Hronika -

Vozač šlepera Predrag Biševac (60) uhapšen je u Luizijani u Sjedinjenim Američkim Državama zbog sumnje da je izazvao nesreću u kojoj je poginuo dečak Gael Pačeko star 18 meseci, saopštila je policija ove države.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 8 sati ujutru.

- Dete je bilo na zadnjem sedištu u automobilu u koji je Biševac krećući se udario. Osim stradalog deteta, povređene su još dve osobe koje su se nalazile u autu - navodi policija

Biševac
Biševacfoto: americka policija

- Nesreća se dogodila jer je na putu došlo do zastoja. Kamiondžija nije mogao da se zaustavi na vreme i zakucao se u ford, pa potom sleteo sa autoputa u kanal. Svi učesnici udesa bili su vezani pojasevima, a u nesreći je povređen i osumnjičeni Biševac - saopštila je policija.

Kako je policija saopštila, nesrećni mališan bio je u dečijem sedištu.

- Dete je bilo propisno smešteno u dečije sedište, ali nažalost, nije mu bilo spasa. Prebačen je hitno u najbližu bolnicu, ali tamo je, uprkos svim naporima lekara preminuo.

Istražitelji su odmah došli na mesto nesreće i stavili lisice na ruke kamiondžiji.

- On je osumnjičen za ubistvo iz nehata. Određen mu je pritvor, pošto su lekari procenili da može biti otpušten iz bolnice, a policija je naložila da mu se uzme krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci. Krv je uzeta i vozaču forda - prenose američki mediji saopštenje policije i dodaju da je na auto-putu na kome se nesreća dogodila saobraćaj satima bio u prekidu.

Prema nezvaničnim informacijama, Biševac je sa prostora bivše Jugoslavije.

- Biševac godinama živi i radi u Americi. Svi su šokirani nesrećom jer on inače nije problematičan čovek - kaže izvor Kurira.

Kurir.rs/ J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track