UHAPŠENA TROJICA MUŠKARACA: Zelenaši pretili da će pobiti dužnike i njihove porodice
Foto: M.S.

nisu mogli da ih trpe

UHAPŠENA TROJICA MUŠKARACA: Zelenaši pretili da će pobiti dužnike i njihove porodice

Crna Hronika -

Beogradska policija uhapsila je M.V. (38), B.Ć. (29) i A.T. (30) osumnjičene da su iznuđivali novac od dvojice muškaraca, kao i zbog sumnje da su prodavali drogu.

Kako je saopštio MUP, oni su uhapšeni nakon primopredaje 550.000 hiljada dinara što je cifra koju su tražili od jednog oštećenog.

- Sumnja se da su njih trojica pozajmili novac dvojici muškaraca, a potom od njih tražili zantno veću količinu novca od pozajmljene. Sve vreme su muškarcima pretili da će pobiti i njih i njihove porodice - priča izvor:

Obratili se policiji

- Kako više nisu mogli da trpe maltretiranje, obratili su se policiji koja je osumnjičene i uhapsila kada je jedan od oštećenih otišao da im preda nešto više od pola miliona dinara.

Nakon hapšenja pretresen je stan koji koristi osumnjičeni A.V i tom prilikom pronađena je torba sa oko 585 grama kokaine, kao i oprema za precizno merenje, prepakivanje i pakovanje u manje količine, kako se sumnja, zbog dalje prodaje.Trojica osumnjčenih saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Određen pritvor

- Prilikom saslušanja osumnjičeni su u potpunosti negirali izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret. Na predlog zamenika Višeg javnog tužilaštva određen je pritvor prema osumnjičenima, s obzirom da osobite okolnosti ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivična dela koja su im stavljena na teret - piše u saopštenju.

Pored ovoga, tužilaštvo će nastaviti sa istragom, saslušati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Kurir.rs/J.S.- J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track