00:33

Milan Beko čeka početak suđenja

apelacioni sud

BEKO I ZDRAVKOVIĆ STIGLI U SUD: Biznismen danas svedoči o pucnjavi na Senjaku u kojoj je ranjen! (FOTO+VIDEO)

Crna Hronika -

Biznismen Milan Beko pojavio se u Apelacionom sudu, na suđenju Aleksandru Zdravkoviću, nekadašnjem članu "zemunskog" klana, optuženom da je pokušao da ga ubije u novembru 2014. godine.

MIlan Beko pred sudom
MIlan Beko pred sudomfoto: Nemanja Nikolić

Beko se pojavio pred sudom desetak minuta pre početka sednice, sa tamnim naočarima i fasciklom u ruci.

00:20

Milan Beko došao u Apelacioni sud

Nekoliko minuta nakon njega, u Apelacioni sud stigao je i optuženi Aleksandar Zdravković, koji se nalazi u kućnom pritvoru sa nanogicom.

zdravković
zdravkovićfoto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, napad na Milana Beka dogodio se u novembru 2014. godine ispred njegove kuće na Senjaku. Zdravković je ranije bio osuđen na devet godina zatvora zbog pokušaja ubistva Beka.

Na prethodnom ročištu koje je trebalo da bude održano krajem marta, biznismen se nije pojavio jer je, kako je rečeno, bio na putu. On je tada kažnjen sa 100,000 dinara, ali je kazna ukinuta jer je dokazano da je u vreme održavanja ročišta bio na službenom putu van granica Srbije. Biznismen bi danas trebalo da svedoči pred sudom. On je, da podsetimo, na prethodnom suđenju rekao da bi Zdravković mogao biti osoba koja je pucala na njega, ali Zdravković od početka negira umešanost u pokušaj atentata na Beka.

Kurir.rs/ B.T.

Bonus video:

00:07

Završeno suđenje Dijani Hrkalović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track