Oteli mladića, silovali i terali u pljačku

Strava i užas u Somboru

Oteli mladića, silovali i terali u pljačku

Crna Hronika -
Miroslav S., Vanja T., Duško B. i maloletni N. D. pritvoreni zato što su jednog mladića vezali, tukli i terali da ih oralno zadovoljava

SOMBOR - Horor!Istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana Miroslavu S., Vanji T., Dušku B. i maloletnom N. D. zbog sumnje da su jednog sugrađanina kidnapovali, tukli, iživljavali se nad njim, a zatim ga primorali da opljačka prodavnicu u Somboru. Miroslav S. i maloletnik se sumnjiče i da su nad oštećenim izvršili protivprirodni blud!Istraga ovog brutalnog zločina otkrila je jezive detalje mučenja koje je preživeo mladi Somborac.- Njih četvorica su želeli da žrtvu prisile da pljačka za njih. Kad ih je odbio, upali su mu u kuću i satima ga mučili. Uz stravične batine koje je trpeo, terali su ga da pije sopstveni urin! To im nije bilo dovoljno, nego su ga Miroslav S. i N. D. primorali da ih oralno zadovolji - kaže naš izvor iz policije.Posle brutalne torture žrtva se, teško povređena i sa nekoliko slomljenih rebara, javila na lečenje u somborsku bolnicu.- Kad su nasilnici saznali za to, drznuli su se da odu po njega, poluživog ga izvuku iz sobe i pošalju da za njih obavi razbojništvo. Već zlostavljan i prestravljen za svoj život, momak je pristao i u teškom stanju opljačkao obližnju prodavnicu - dodaje sagovornik.Kako saznajemo, čitav slučaj policiji su prijavili lekari somborske bolnice, koji su bili zaprepašćeni brutalnim povredama s kojim je žrtva primljena na lečenje, kao i činjenicom da je, iako teško povređen, jednostavno nestao iz bolnice na nekoliko sati..- Kad je policija došla da razgovara s njim, delovalo je kao da mu je laknulo. Jednostavno je zaplakao i otvorio dušu. Niko od nas nije ostao ravnodušan kad je mladić pričao o užasima torture kroz koju je prošao - kaže naš sagovornik.

Hteli da „regrutuju“ decuPolicija je otkrila da je uhapšena grupa mesecima kovala plan kako da prisili čitavu grupu mladih momaka i dece da pljačkaju za njih.- Planirali su da ih batinama i torturom nateraju na to - kaže Kurirov izvor iz policije.

Žrtva vešt provalnikKako saznajemo, žrtva brutalnog zlostavljanja je mladić koji je policiji poznat po više od 20 krivičnih dela.- On važi za veoma veštog provalnika i lopova. Baš zbog toga su njih četvorica odlučila da ga prisile da radi za njih. Međutim, iako su strah i trepet u Somboru, nisu očekivali da će biti odbijeni. Odlučili su da mu se osvete za to što im se suprotstavio - navodi naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja