POGLEDAJTE KAKO DARKA ŠARIĆA IZVODE IZ VILE: Narko bos odvezen maricom pod rotacijom! VIDEO, FOTO
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

kolona

POGLEDAJTE KAKO DARKA ŠARIĆA IZVODE IZ VILE: Narko bos odvezen maricom pod rotacijom! VIDEO, FOTO

Crna Hronika -

Pripadnici MUP izveli su Darka Šarića iz njegove vile Dredinju. Marica, sa uključenom rotacijom, oko 18.30 sati približila se ulazu u kuću, dok je drugi policijski džip bio uz nju.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Policijska marica, sa uključenom rotacijom, se oko 18.30 sati približila ulazu u kuću, dok je drugi policijski džip uz nju. Policijska kolona u kojoj je više od pet vozila se potom od kuće udaljila uz rotacije i sirene, i uputila ka SBPOK.

00:58

Očekuje se skori dolazak Darka Šarića i uhapšenih u Specijalni sud

Ekipa hitne pomoći ranije danas, oko 17 sati, ušla je u vilu Darka Šarića na Dedinju u Ulici Baje Pivljanina, saznaje Kurir.

01:46

Darko Šarić izveden iz vile

Da podsetimo u velikoj međunarodnoj akciji Europola i Jurodžasta, u kojoj učestvuju i naša policija i tužilaštvo, a u kojoj je jutros uhapšen Darko Šarić, kao njegov advokat Dejan Lazarević. Na spuisku za hapšenje bili su i i policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, ali su oni uspeli da pobegnu!

Darko Šarić, hapšenje, SBPOK
foto: Ana Paunković

Njima se stavlja na terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

Kurir.rs

bonus video:

00:06

Ekipa hitne pomoći ulazi u Šarićevu vilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track