POČINJE SASLUŠANJE ŠARIĆA I OSTALIH UHAPŠENIH: Darko, njegov advokat, navijač, obezbeđenje i policajac uskoro pred tužiocem!
Foto: Nemanja Nikolić, Nebojša Mandić

tužilaštvo za organizovani kriminal

POČINJE SASLUŠANJE ŠARIĆA I OSTALIH UHAPŠENIH: Darko, njegov advokat, navijač, obezbeđenje i policajac uskoro pred tužiocem!

Crna Hronika -

Saslušanje Darka Šarića, njegovog advokata Dejana Lazarevića i ostalih osumnjičenih koji su juče uhapšeni zbog sumnje da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe uhapšene u velikoj međunarodnoj akciji Europola, uskoro bi trebalo da počne u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Kako Kurir saznaje, očekuje se da za oko pola sata pred tužioca bude izveden Darko Šarić a potom i ostali osumnjičeni.

- Osim Šarića, koji je uhapšen kao organizator grupe, pred tužioca bi u toku večeri trebalo da budu izvedeni i advokat Lazarević, navijač Uroš Mišić, koji je promenio prezime u Radovanović, zatim Danilo Odović kao i policijac Duško Mirković - potvrdio je sagovornik Kurira.

Dejan Lazarević
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, MUP je juče saopštio da se oni sumnjiče da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet droge, držanje, nošenje i promet oružjem, zatim izazivanje opšte opasnosti kao i zloupotrebu položaja.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo za koje se terete je likvidacija Milana Milovca u Ekvadoru, poršle godine.

- Posle saslušanja, tužilaštvo će odučiti da li će i za koga predložiti određivanje pritvora, o čemu odlučuje sudija za prethodni postupak - dodaje saogovornik Kurira.

Podsetimo, oni su kasno sinoć prebačeni u pritvor u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Specijalni sud, suđenje
foto: Nenad Kostić

Branilac Darka Šarića, advokat Dalibor Katančević, nije danas odgovarao na pozive Kurira.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

Šta se dešava ispred Šarićeve vile dan posle hapšenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja