Zvezdan Terzić ponovo pred sudijom

Zvezdan Terzić ponovo pred sudijom

Crna Hronika -
Sutra bi kao svedoci trebalo da budu saslušani fudbaleri Marko Baša i Vladimir Grubač, a očekuje se i dolazak srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića koji igra u Mančesteru u Engleskoj

BEOGRAD - Suđenje nekadašnjem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije i direktoru OFK Beograda Zvezdanu Terziću i dvojici njegovih saradnika zbog optužbi da su od prodaje tri fudbalera OFK "Beograd" protivpravno prisvojili oko četiri miliona evra nastavlja se sutra u Višem sudu u Beogradu.

Sutra bi kao svedoci trebalo da budu saslušani fudbaleri Marko Baša i Vladimir Grubač, a očekuje se i dolazak srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića koji igra u Mančesteru u Engleskoj.

Pored Terzića, za zloupotrebu službenog položaja sudi se bivšem direktoru OFK "Beograd" Vladimiru Bulatoviću i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu.

Postupak je privremeno razdvojen protiv nekadašnjeg sekretara zajednice prvoligaša Milovana Nikodinovića, jer je teško bolestan od gangrene desne noge, ali je moguće da se posle njegovog oporavka procesi ponovo spoje.

Svi se terete za krivično delo zloupotreba službenog položaja, za koje im preti kazna od dve do 12 godina zatvora.

Optuženi su za protivpravno prisvajanje novca od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track