EVO KOJE JE DOKAZE PONUDIO MODNI KREATOR! Oglasio se advokat Darka Kostića posle saslušanja u tužilaštvu
Foto: Nemanja Nikolić

saslušan pred prvim osnovnim tužilaštvom

EVO KOJE JE DOKAZE PONUDIO MODNI KREATOR! Oglasio se advokat Darka Kostića posle saslušanja u tužilaštvu

Crna Hronika -

Darko Kostić, koji je uhapšen zbog sumnje da je posle žurke u svom iznajmljenom stanu mladića Š.H. vezao i zatvorio u ostavu, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu detaljno izneo odbranu i izjavio da nisu tačne optužbe koje je protiv njega izneo mladić. Poznati modni kreator se, podsetimo, sumnjiči za ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

Darko Kostić, saslušanje
foto: Nemanja Nikolić

Advokat Dimitrije Ilić koji zastupa Darka Kostića za Kurir je potvrdio da je njegov klijent negirao dela za koja se tereti.

- Darko Kostić je izneo odbranu u kojoj je negirao oba dela,a ponudio je brojne dokaze, od video kamera, svedoka i drugih materijalnih dokaza koji potvrđuju da nije izvršio nijedno krivično delo. Međutim, zbog pritiska javnosti, smatram da će nažalost biti određen pritvor, budući da je kreirana atmosfera da je Darko Kostić unapred kriv, kao i da će to uticati na fer i pravično suđenje - poručio je Ilić.

advokat Dimitrije Ilić
advokat Dimitrije Ilićfoto: Nemanja Nikolić

Iz Prvog osnovnog tužilaštva naveli su da će zatražiti da se Kostiću odredi pritvor. - On je izneo detaljnu odbranu pred zamenikom javnog tužioca, negirao je izvršenje oba krivična dela koja su mu stavljena teret, a tužilastvo je nakon toga dežurnom sudiji za prethodni postupak podnelo predlog za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - potvrđeno je iz Prvog osnovnog tužilaštva.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track