MAJA JE OSTALA BEZ MATEJA, A SADA JE IZGUBILA I NJU: Tragedija u porodici Splićanke koju je Periš poslednju pozvao KOBNE VEČERI!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen Prva TV

LOŠE VESTI

MAJA JE OSTALA BEZ MATEJA, A SADA JE IZGUBILA I NJU: Tragedija u porodici Splićanke koju je Periš poslednju pozvao KOBNE VEČERI!

Crna Hronika -

Maja Sopta, postala je poznata javnosti posle nestanka Splićanina Mateja Periša 30. decembra .2021., za kojim se i dalje traga.

Ona je nakon nestanka Mateja i njene ispovesti koja je izazvala mnogobrojne oprečne komentare, u kojima su je mnogi optuživali da nešto krije i da je lagala, do toga da je povezana sa Matejevim nestankom, i sama doživela porodičnu tragediju.

Naime, u grupi podrške za Mateja Periša osvanuo je post gde je jedna članica grupe objavila sledeće:- Ljudi moji, ovo je grupa koja se ne zove "Molitve za Mateja "!!! Vama za obavijest Maji Sopti je umrla baka pa obzirom da je mnogima Maja po jeziku i mozgu mogli bi joj izrazit sucut, da ne bude da samo ribate pod s njom - napisala je članica ove grupe.

Nakon što je Maja rekla kako je Mateju odbila poziv kobne noći, a uz to i dodala kako nije mogla da parika automobil zbog leda i kiše i zbog toga odbila pozoiv prijatelja, mnogi su počeli da je osuđuju, jer te noći u Beogradu nije bilo ni kiše, a ni leda.

- Imala sam veliki problem da se parkiram ispred restorana na Karaburmi tog 30. decembra zbog velikog snega i leda i nisam navikla na takve uslove jer živim na mediteranskoj obali i iz tog razloga se nisam javila Mateju - rekla je ona između ostalog. Korsinici društvenih mreža odmah su se "uhvatili" za tu izjavu označavajući to kao - laž, obzirom da u Beogradu te noći bilo više od 10 stepeni i da nije bilo snega.

Osim njenih izjava, da Sanja i Matejeva ekipa koja je bila u Beogradu nešto "krije", dodatno su podgrejale poruke koje je policija u Hrvatskoj "izvukla" iz njihovih telefona.

Kurir.rs/Republika

bonus video:

08:36

IMA SAMO JEDNA MISTERIJA U SLUČAJU PERIŠ Oglasio se čuveni forenzičar nakon pronalaska tela u Savi PODSETIO NA SMRT SLAVNOG PEVAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track