SVE JE PRIPREMIO ZA USKRS, NAPRAVIO JE TORTU, ROŠTILJ... Tašta Marka koji se razneo bombom: Jaoj, kako su mi se unuci potresli
Foto: Privatna Arhiva

SAMOUbistvo u Banovcima

SVE JE PRIPREMIO ZA USKRS, NAPRAVIO JE TORTU, ROŠTILJ... Tašta Marka koji se razneo bombom: Jaoj, kako su mi se unuci potresli

Crna Hronika -

Marko Radojičić (36), koji je juče u dvorištu kuće izvršio samoubistvo kada je aktivirao bombu, i ranije je pretio samoubistvom, ali njegove pretnje niko nije shvatao ozbiljno, ispričala je njegova tašta Višnja.

Od jutra je pio rakiju, kada mu je supruga Branka skrenula pažnju rekao joj je da ga pusti, jer ima slobodan dan i želi da se opusti.

- Sve je pripremio za praznični dan, napravio je tortu, roštilj, ali je tog dana menjao rapsoloženje, priča Višnja:

- Onda su se podžapali, on je izlomio telefone, i svoj i njen - kaže i obajšanjava da je zbog toga jedva došla do broja telefona Markovih roditelja kako bi ima javila šta se desilo:

- Mnogo sam ga zavolela za ovde dve i po godine otkako mi je zet, bila sam mu kao majka. Bio je vredan, dobar, divan otac, Brankinu decu je voleo i gledao kao svoju, brinuo se o njima. Ja sam htela da ga tu sahranimo, ali njegovi roditelji su odlučili da bude sahranjen kod njih u Aranđelovcu.

Sve što se odigralo u kući u ulici Vuka Karadžića, Markova porodica nikad neće zaboraviti.

- Jaoj, kako su mi se unuci potresli, ne mogu da se smire. Branka je kad je čula prasak izletela napolje, a dete njene sestre je poleteo za njom, videlo ga je takvog. Izletelo je i njeno dete i videlo ga... - navodi Višnja i dodaje da je u strahu da i Branka ne učini nešto sebi.

Kako je tašta ispričala, bilo je više stvati u životu koje su ga mučile, ali osnovno je bilo to što je imao zabranu da viđa decu.

On iza sebe ima brak. Sa prvom suprugom koja sa decom živi nije ostao u dobrim odnosima, jer je imao zabranu da ne sme da vidi decu ni ženu. Svoju decu iz prvog braka nije video godinu dana.

- Sve je umeo da uradi, da napravi, i sve je hteo da radi, ništa mu nije bilo teško. Ali kad popije... Tad valjda počne da razmišlja o svemu što ga muči i tad počne da pravi probleme - priča tašta.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track