ŠTA JE S NASILNIKOM KOJI JE BRUTALNO PREBIO DEVOJKU U VIKENDICI: Slomio joj rebra, davio, čupao, pretio a evo šta se desilo posle
Foto: Profimedia

žrtva prijavila policiji

ŠTA JE S NASILNIKOM KOJI JE BRUTALNO PREBIO DEVOJKU U VIKENDICI: Slomio joj rebra, davio, čupao, pretio a evo šta se desilo posle

Crna Hronika -

Mladić S.M. (21) koji je brutalno pretukao devojku N.G. (27) u vikendici na Divčibarama u noći između subote i nedelje, nakon što je N.G. slomio dva rebra, gušio je, ali joj i pretio, nije uhapšen već samo saslušan u svojstvu građanina, nakon čega mu je izrečena hitna mera zabrane približavanja.

Hapšenje, pritvor, po svemu sudeći nije bio ni u planu nadležnim organima.

Nakon što je N.G. prijavila nasilnika, policiji predala povrednu listu od doktora na kojoj se jasno vidi da joj je S.M. slomio dva rebra, da ima podlive na vratu, ogrebotine na rukama, policija ga je samo privela na saslušanje, nakon čega mu je odredila hitnu meru od 48 sati zabrane komuniciranja i kontaktiranja sa žrtvom. Pušten je na slobodu, svojoj kući, piše Blic.

- Povodom predmetnog događaja koji se desio u toku noći između 23/24.04.2022. godine u selu Bogdanica, opština Gornji Milanovac formiran je predmet u Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu i prikupljanje potrebnih obaveštenja - navode u Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

Uprkos brojnim teškim povredama koje je devojka zadobila, strahu u kojem živi, ovo tužilaštvo i dalje ne zna koje će se krivično delo osumnjičenom S.M. staviti na teret. Po automatizmu, kaže sudska praksa, teretio bi se za nasilje u porodici, međutim hoće li - nije poznato. Očigledno, zbog čekanja na odluku koju će krivičnu prijavu policija podneti protiv nasilnika, on nije uhapšen, niti mu je određen pritvor. Samo hitna mera, koja je, kako navode u OJT u Gornjem Milanovcu produžena na još 30 dana i to po predlogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koje je samo teritorijalno nadležno da isprati da li S.M. poštuje zakonsku odredbu.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:18

MAJKA PRETUČENE ŽENE U SELU ZABLAĆE KOD ČAČKA: Unakazio mi je ćerku, možda će ostati bez uha

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track