00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

likvidacija u kafiću

KURIR SAZNAJE! KAMERE SNIMILE UBICU LUKE ŽIŽIĆA: Ovo je detaljan opis egzekutora s Novog Beograda

Crna Hronika -

Policija i dalje traga za ubicom koji je u vlasnika kafića "Ritual" Luku Žižića (37) sinoć ispalio nekoliko hitaca u Bloku 44, a potom pobegao sa lica mesta. Kako Kurir saznaje, svedoci zločina ubicu su opisali kao muškarca starog oko 35 godina, visine oko 180 centimetara, sa bradom na licu.

Ritual, ubistvo, kafić
foto: Nemanja Nikolić

Kamere postavljene u lokalu u kom se zločin dogodio, snimile su zločin.

- Napadač je sa maskom na licu, kačketom na glavi i rukavicama na rukama ušao u toalet. Čim je izašao, krenuo je ka Luki Žižiću i u njega ispalio nekoliko hitaca. Pokušao je da odmah istrči napolje, ali su skočili i praktično ga savladali brat ubijenog i još dvojica prijatelja koji su bili svedoci jezivog ubistva. Strgli su mu masku i kačket, kao i jednu rukavicu - otkriva izvor Kurira.

Uviđaj
Uviđajfoto: Nemanja Nikolić

Prema njegovim rečima, ubici su uspeli da otmu i pištolj kojim su mu zadali nekoliko udaraca, a kamere su mu snimile lice i očekuje se da će on uskoro da bude uhapšen.

- U potpunom haosu, brat ubijenog Žižića, navodno je zgrabio nož i krenuo ka ubici, ali su drugovi skočili i sprečili ga da mu presudi na mestu na kom mu je ubio brata. Taj trenutak opšte pometnje iskoristio je ubica i istrčao do žbunja u kom je sakrio električni trotinet kojim je i pobegao - dodaje naš sagovornik.

Uviđaj u prisustvu zamenika Višeg javng tužioca, trajao je sinoć do kasno u noć.

Inače, prema nezvaničnim informacijama ubijeni Luka Žižić bio je jedan od vođa navijača Crvene zvezde.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track