00:25

MLATIO GA LETVOM ZBOG 500 DINARA?! DRAMA U CENTRU ČAČKA: Mlađi starijem tražio da mu vrati pare pa mu polupao i sva jaja u kofi!

narod gledao u neverici ali niko nije prijavio

VRATI PARE! NASRNUO LETVOM ZBOG 500 DINARA?! DRAMA U CENTRU ČAČKA Tražio da mu vrati dug pa mu polupao i sva jaja u kofi! (VIDEO)

Crna Hronika -

Najveća bruka bila je ta što su prolaznici stajali i gledali a niko nije reagovao ili pozvao policiju

ČAČAK - Nesvakidašnja scena dogodila se u centru Čačka naočigled svih prolaznika kada je došlo prvo do glasnog verbalnog, a zatim i do fizičkog sukoba između dvojice muškaraca.

"Čuo smo galamu i svađu, a zatim je sve kulminiralo kada je mlađi muškarac uzeo letvu i krenuo sa njom ka čoveku sa kojim se svađao. Pretio je da će ga prebiti ako mu ne vrati novac", rekao je za RINU Dejan Bralović koji je u tom trenutku prolazio ulicom i umalo i sam bio žrtva incidenta.

Čačak, tuča
foto: Rina.rs

Stariji muškarac je zatim krenuo da beži ka obližnjoj prodavnici, ali ga je napadač sustigao.

"Ispred prodavnice udario ga je letvom, ali je zakačio kofu koju je nosio. U njoj bila jaja koja su se tom prilikom razbila. Da nije bila žalosna, situacija bi bila smešna", dodao je Dejan.

Čačak, tuča
foto: Rina.rs

Prema prvim informacijama, do spornog obračuna došlo je zbog nevraćenih 500 dinara.

00:25

MLATIO GA LETVOM ZBOG 500 DINARA?! DRAMA U CENTRU ČAČKA: Mlađi starijem tražio da mu vrati pare pa mu polupao i sva jaja u kofi!

Stanivnici ovaj incident nisu prijavili policiji.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track