SNIMAO SE KAKO VOZI 200 NA SAT! Ranjeni Goran se bahatio, podržavao "trenerka stil" i pisao statuse: BUŠIM KO IZ KALAŠA (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Facebook

vatreni obračun

SNIMAO SE KAKO VOZI 200 NA SAT! Ranjeni Goran se bahatio, podržavao "trenerka stil" i pisao statuse: BUŠIM KO IZ KALAŠA (VIDEO)

Crna Hronika -

Goran A. (21) koji je sinoć ranjen u naselju Vinča kod Beograda, u ovom naselju je navodno poznat kao problematičan mladić, a na njegovom profilu na Fejsbuku neretko su se mogli videti statusi, fotografije i snimci na kojima prikazuje kako vozi automobil više od 200 na sat, ali i veliča kriminal i konzumiranje narkotika.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

- Svakog balaša bušim ko iz kalaša. Džokove zalizujte, gandžu legalizujte - samo su neki od statusa koje je iznad svojih slika ostavljao teško ranjeni Goran A., u kraju poznat po nadimku Mali Goksi.

Goran A., Vinča, ubistvo
foto: Privatna Arhiva

- I dok šetaš ku*vu, i dok praviš neki dil, opušten si to je trenerka stil. Nisam hteo da me mrze, sada neću vašu ljubav - pisao je iznad svojih slika ranjeni mladić koji uglavnom pozira u popularnim "šuškavcima" i dok drži tri prsta.

Vinča, Pucnjava, Goran A.
foto: Printscreen/Pink

Da podsetimo, Goran A. ranjen je sinoć oko 22.30 časova kod osnovne škole u Vinči. Na njega je pucao napadač sa skutera, a potom pobegao Smederevskim putem ka motelu "Radmilovac".

00:09

Ranjeni vozi 200 na sat

- Goran je poznat po druženju sa sumnjivim tipovima, a navodno je nekoliko dana pre ranjavanja dobio batine u jednom lokalu - otkrio je naš izvor.

Njegova majka za Kurir je rekla da njen sin nije kriminalac.

00:15

Ranjeni vozi 200 na sat, drugi deo

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track