00:21

TU JE SINOĆ JEO GIROS KAD SU GA UPUCALI! Mesto na kom je ranjen Goran A.

Sin mi se bori za život...

TU JE SINOĆ JEO GIROS KAD SU GA UPUCALI! MAJKA MLADIĆA IZ VINČE ZA KURIR Nismo kriminalci, ni zelenaši, niti on diluje drogu! FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Majka Gorana A., mladića koji je sinoć ranjen u Vinči, za Kurir kaže da njen sin nije kriminalac i da joj je sinoć javljeno da je ranjen.

Vunča, pucnjava, Goran A., majka
foto: Nenad Kostić

- Mi nismo kriminalci niti zelenaši, niti on diluje drogu. On je sinoć tu jeo giros kada su ga upucali. Sin mi se bori za život... - kaže majka.

Navodno, mladiću je jedan metak prošao kroz glavu i on je u izuzetno teškom stanju.

Kako je objasnila, njima je izgorela kuća u novembru, pa su sada podstanari a inače je reč o visečlanoj porodici, njih 10.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Goran A. (21) ranjen je u pucnjavi koja se sinoć dogodila kod škole u Vinči kada je napadač sa skutera pucao na njega. Mladić je prebačen na VMA gde je operisan, a napadač je pobegao Smederevskim putem.

00:21

PRVE SLIKE S MESTA PUCNJAVE U VINČI, JEZIVI PRIZOR

- Ranjeni mladić poznat je kao problematičan, neretko ga viđaju u društvu sumnjivih tipova.

Interesantno je da se po Vinči priča da je nekoliko dana pre pucnjave navodno dobio batine u jednoj kladionici - navodi izvor Kurira iz istrage i dodaje da se traga za napadačem.

Majka je inačre za Kurir potvrdila i da je njen sin pre izvesnog vremena pretučen u jednoj kladionici.

Vunča, pucnjava, Goran A., majka
foto: Nenad Kostić

Kako nezvanično saznajemo, ova porodica bila je i pod nadzorom Centra za socijalnu zaštitu a neka od dece su privremeno izmeštena.

Inače, na mesto pucnjave ponovo su se vratili inspektori MUP a saznajemoi da je napadač bežao putem koji vodi pored škole.

Pucnjava se, da podsetimo, dogodila u 22.30 časova. Na mestu gde je Goran A. upucan ostala je lokva krvi, a inspektori su satima obavljali uviđaj.

00:21

TU JE SINOĆ JEO GIROS KAD SU GA UPUCALI! Mesto na kom je ranjen Goran A.

Kurir.rs/J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja