00:19

Pljačka Šanel prodavnice u Parizu

građani prestravljeni

SVETSKA EKSKLUZIVA! KURIR SNIMIO PLJAČKU ŠANELOVE RADNJE U PARIZU Razbojnici sa puškama upadaju u butik, pa beže na motorima VIDEO

Crna Hronika -

Redakciji Kurira naš verni čitalac iz Pariza, upravo je poslao snimak pljačke luksuznog butika čuvenog francuskog brenda Šanel!

Pljačka se dogodila danas oko 15 časova na Trgu Vendom, jednom od najposećenijih turističkih destinacija u francuskoj prestonici.

Pljačka u Parizu
foto: Kurir

Čitava akcija se odigrala munjevitom brzinom, u stilu poznate bande sa Balkana - "Pink Pantera".

- Šetao sam gradom, kada sam primetio čoveka u crnom i sa kacigom na glavi, kako sedi na motoru sa puškom u ruci. On je očigledno čuvao stražu. Pored njega je bio još jedan motor, a u jednom trenutku su iz butika počeli da izlaze ljudi u crnom koji su iznosili torbe sa ukradenim stvarima. Bilo ih je ukupno četvorica. Kada su završili pljačku, po dvojica su seli na motore i otišli. Još sam u šoku. Ovo se dogodilo u sred bela dana. Tresem se još. Sve se odigralo za nekoliko minuta. Mislim da su primetili i da ih snimamo, ali im to uopšte nije predstavljalo problem - ispričao nam je naš šokirani čitalac sa lica mesta.

00:19

Pljačka Šanel prodavnice u Parizu

Pljačka u Parizu
foto: Kurir

On dodaje da je sada taj deo grada blokiran i da su na licu mesta jake policijske snage.

- Sada je sve puno policije. Samo se čuju sirene. Nekim ljudima je od straha i pozlilo. Ja tek sad počinjem da shvatam šta se dogodilo. Bitno da niko nije povređen - završava Srbin, koji već godinama živi i radi u Parizu.

Razbojnici bili naoružani kalašnjikovima
Razbojnici bili naoružani kalašnjikovima foto: Kurir
Pljačka u Parizu
foto: Kurir

Podsetimo, u septembru prošle godine u Parizu je uhapšen mladić star 23. godine, i to zbog krađe u 8. pariskom arondismanu 21. avgusta 2021. godine. On je tada ukrao 42 torbe iz prodavnice "Valentino", čija se vrednost procenjuje na 97.000 evra, a ono što je zanimljivo je da je u prodavnicu ušao automobilom.

Pljačka u Parizu
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

02:42

KAO NA FILMU! Ovo su NAJSPEKTAKULARNIJE pljačke koje su izveli Srbi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja