POJEO JE BUREK, PA PUCAO U MOG SINA! Majka upucanog Malog Goksija otkrila u kiavom je stanju: METAK MU JE PROŠAO PORED MOZGA!
Foto: Privatna Arhiva, Nenad Kostić

užas u vinči

POJEO JE BUREK, PA PUCAO U MOG SINA! Majka upucanog Malog Goksija otkrila u kiavom je stanju: METAK MU JE PROŠAO PORED MOZGA!

Crna Hronika -

"Još je u kritičnom stanju, na aparatima je. Metak mu je prošao pored mozga, nadamo se i molimo Boga da se izvuče."

Ovim rečima započinje razgovor majka Gorana A. (21) koji je pre dva dana upucan u Vinči i trenutno se nalazi na VMA, ali i dodaje koje su najnovije informacije policije o potrazi za njegovim napadačem, piše Blic. Kako ističe potresena majka, policija ih, otkad se sam napad na njenog sina dogodio, nije mnogo puta kontaktirala, te sve informacije koje ima saznaje, kako od komšija, tako i preko medija koji o ovom događaju pišu.

- Načula sam da su deca pronašla čaure u lokvi krvi, kao i da policija sada ispituje kamere u sklopu Doma zdravlja koji se u Vinči nalazi. Kako sam čula, izgleda da je napadač prvo pojeo burek iz jedne pekare u njegovoj blizini pre nego što je pucao u mog sina - objašnjava majka ranjenog mladića.

pucnjava, Goran A., majka, Vinča
foto: Nenad Kostić

U toku jučerašnjeg dana, insprktori su satima obavljali uviđaj na mestu pucnjave, a u lokvi krvi je pronađen mobilni telefon, takozvana "radilica", koji navodno koriste ljudi iz kriminogene sredine. Kako se još saznaje, u blizini mesta ranjavanja pronađena je i kaciga, a policija istražuje čija je, jer je poznato da je Goranov napadač nosio, pa se sumnja da je ova upravo njegova.

Dok se tačan razlog napada na dvadesetjednogodišnjaka još uvek ne zna, u međuvremenu u medijima isplivavaju razni detalji iz njegove prošlosti, a koji navode da je možda ranjeni mladić bio umešan u kriminal, dok se još nagađa da su motiv napada neraščišćeni poslovi od ranije.

Pre samo mesec dana, Goran je napadnut u obližnjoj kladionici od strane tri maskirana muškarca koji su ga ranili sekirom, nakon čega je završio sa prevojima glave, te mu je od tada zabranjen ulazak u pomenuti objekat, dok tadašnji napadači nisu identifikovani.

Vinča, Pucnjava, Goran A.
foto: Printscreen/Pink

Ranjeni Atanasković ima i "debeo" dosije u kom se nalazi 10 krivičnih dela, i to krivične prijave za nanošenje lakih telesnih povreda, krađe, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, uništenja i oštećenja tuđe stvari, i teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Njegova majka ranije je negirala povezanost njenog sina sa kriminalom, i takođe istakla kako on nije konzumirao alkohol niti bilo kakve droge, jer je šećeraš i prima insulin, dok sa druge strane, neki od meštana ističu kako su ga viđali u društvu "sumnjivih tipova".

Kurir.rs/Blic

bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track