PRVI SNIMCI KUĆE GDE JE POLICAJAC UBIO BRATA! Sumnja se da je motiv zločina kod Gračanice nerešeni imovinski problem VIDEO
Foto: printscreen YT/ KlanKosova

tragedija

PRVI SNIMCI KUĆE GDE JE POLICAJAC UBIO BRATA! Sumnja se da je motiv zločina kod Gračanice nerešeni imovinski problem VIDEO

Crna Hronika -

U selu Donja Gušterica, nedaleko od Gračanice ovog popodneva se dogodilo ubistvo za koje je osumnjičen pripadnik Kosovske policije, potvrđeno je iz KP medijima. Sumnja se da je M.Š. star oko 60 godina ubio T. Š. starog oko 65 godina, a oboje su iz istog sela.

Njihovi rođaci nekoliko sati nakon ovog slučaja nisu želeli da govore pred kamerama. Međutim, detalje je izneo jedan komšija. On je naveo da su njih dvojica braća, a prema njegovim rečima, osumnjičeni za ubistvo je radio kao policajac, prenosi Klan Kosova.

Gračanica, ubistvo, Donja Gušterica
foto: printscreen YT/ KlanKosova

U policiji je potvrđeno da je u ovo ubistvo umešan policajac.

- Osumnjičeni policajac je uhapšen, a trenutno su policijski istražitelji u saradnji sa PIK-om pokrenuli istragu radi rasvetljavanja svih okolnosti u vezi sa slučajem - saopštili su iz policije.

Komandir policijske stanice u Gračanici, Bratislav Trajković, je kako je javio portal Kosovo Online, potvrdio za ovaj medij da je uhapšen policajac M. Š, kao i da se sumnjiči za ubistvo brata, te da je motiv najverovatnije nerešeni imovinski problem.

Kurir.rs/Telegraf

bonus video:

00:06

Automobil prevrnut na krov, Mostarska petlja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track