MISTERIOZNA SMRT NA ZVEZDARI: Navijač Zvezde i investitor vikao: "Komšo, neko me juri", pa se bacio kroz prozor!
Foto: privatna arhiva

SUMNJIVO

MISTERIOZNA SMRT NA ZVEZDARI: Navijač Zvezde i investitor vikao: "Komšo, neko me juri", pa se bacio kroz prozor!

Crna Hronika -

Navijač Crvene zvezde i investitor Blagoje Jotić (49) iz Beograda izvršio je samoubistvo, kako se sumnja, nakon što je navodno komšiji rekao da ga "jure neki ljudi", posle čega je skočio kroz prozor svog stana.

Kako Kurir saznaje, tragedija se dogodila u beogradskom naselju Zvezdara, a Jotić je sahranjen 27. aprila na jednom prestoničkom groblju.

Drama u zgradi

- Kobnog dana Jotić je, navodno, uleteo u komšijin stan i uspaničeno ponavljao da ga neko juri. "Komšo, jure me, jure me!", govorio je. Komšija je pokušao da ga smiri, a učinilo mu se da Blagoje ima neki paranoični napad. Međutim, nije uspeo da ga urazumi, a navijač je izleteo iz stana, ušao u svoj dom i bacio se kroz prozor. Ubrzo je preminuo od posledica pada, nađen je na betonu ispred zgrade - navodi sagovornik Kurira upućen u istragu.

Jotić
Jotićfoto: privatna arhiva

Naš izvor objašnjava da se drama odigrala u zgradi čiji je Jotić vlasnik. - On je poznat u građevinskim, ali i navijačkim krugovima. Interesantno je da se pominjao kao investitor u jednom velikom projektu na Voždovcu, a nikome nije odavao utisak osobe koja ima bilo kakve probleme. Živeo je opušteno, vozio dobar auto, posedovao nekretnine - priča naš sagovornik. - Pre nesreće je s prijateljima putovao u jedno poznato izletište u Srbiji, tamo se fotografisao i zabavljao. Prijatelji su posle sahrane komentarisali da je bio opušten i zadovoljan i da nikome ni na kraj pameti nije palo da bi ovako nešto moglo da se dogodi.

Istraga

Izvor Kurira naglašava da policija istražuje njegovu smrt. - Iako se veruje da je Jotić izvršio samoubistvo, policija ne isključuje mogućnost da je zbog svojih poslova zaista imao nekih problema, pa se češljaju njegovi kontakti. Biće utvrđeno šta se tačno dogodilo, kao i da li je neko kobnog dana zaista jurio Jotića ili mu je možda prećeno - zaključio je naš sagovornik. Kako smo saznali, navijači Zvezde su na jednoj utakmici koja je nedavno održana raširili transparent s njegovim imenom. - Na njemu je pisalo njegovo ime i prezime, godina rođenja i smrti, a počast su mu odali i bakljadom - naveo je izvor.

Sličan slučaj

Crni Gruja stradao u Đušinoj

Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, na sličan način je stradao u novembru 2018. godine u Đušinoj ulici u centru Beograda. Naime, Grujović, koji je pre toga punio stupce crne hronike, poginuo je kada je pao kroz prozor stana u kom je bio sa suprugom. Spekulisalo se da je Grujović halucinirao i skočio kroz prozor.

Kurir.rs/ E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track