01:36

POZNATU LIČNOST MUŽ ISTERAO IZ KUĆE! Kurir EKSKLUZIVNO saznaje: Reč je o velikom MOĆNIKU, zajedno sa ženom isterao i DVOJE DECE

otkriveno u emisiji usijanje

POZNATU LIČNOST MUŽ ISTERAO IZ KUĆE! Kurir EKSKLUZIVNO saznaje: Reč je o velikom MOĆNIKU, zajedno sa ženom isterao i DVOJE DECE

Crna Hronika -

Iako se čini da među poznatim estradnim parovima teku med i mleko, a posebno onima koju su godinama u skladnom braku, izgleda da njihova zajednica i nije baš tako sjajna i bajna kako se javnosti prikazuje.

Nasilje nad ženama
foto: Profimedia

Odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić istakao je gostujući u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji da društvene mreže itekako mogu biti velika varka, a potom i otkrio da jedna poznata ličnost godinama trpi nasilje od strane supruga iz straha da ga prijavi.

Nedić ističe da je reč o moćnom čoveku, i da zbog toga ova teška priča ne može ući u medije, jer se zlostavljana boji da joj moćnik ne napakosti.

- Društvene mreže mogu biti velika varka. Žene su najviše na udaru porodičnog nasilja. Imamo slučaj jedne poznate ličnosti, suprug je nju oterao od kuće sa dvoje dece. Radi se o velikom porodičnom nasilju, ona se i dalje dvoumi da li da ga prijavi. Podrška svim ženama da prijave na vreme nasilnika. Ovo je zasta teška priča koja nažalost ne može da uđe u medije jer se radi o moćnom čoveku i ona se plaši. To je veliki problem, žene se boje - ispričao je Nedić gostujući u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji, a potom uputio podršku svim ženama koje su žrtve nasilja.

usijanje
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:13

ISEKLA SUPRUGU GENITALIJE I NOGE, PA SVE TO STAVILA U LONAC! Ovo je priča najmonstruoznijeg ubistva u Srbiji, ĆERKA SVE ISPRIČALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track