DANAS SAHRANA ISKASAPLJENOG SRĐANA IZ ZRENJANINA: Supruga ga zaklala na spavanju, pa njegovo telo isekla testerom i kuvala u loncu
Foto: Printscreen

horor u zenjaninu

DANAS SAHRANA ISKASAPLJENOG SRĐANA IZ ZRENJANINA: Supruga ga zaklala na spavanju, pa njegovo telo isekla testerom i kuvala u loncu

Crna Hronika -

Srđan Perić (42) iz Zrenjanina, koga je supruga brutalno ubila pre u utorak, biće sahranjen danas u 15 časova na Novom groblju u ovom gradu.

Podsetimo, Srđana je nevenčana supruga prvo uspavala lekovima, a zatim ubila pa isekla motornom testerom dok je u kući bila njena maloletna ćerka i sin koji je došao po izvršenom zločinu.

Žrtva i dželat
Žrtva i dželat foto: Facebook

Terezin sin koji je prvi došao na mesto zločina zatekao je Srđanovo iskasapljeno telo i njegovu majku i sestru u kući, a Tereza im je odmah dala po tabletu za smirenje i oterala odatle.

- Tačno je da je mama već duži vremenski period planirala da ga ubije. Ona je duševni bolesnik. Nije sam te njene pretnje uzimao za ozbiljno, iako je već duže vreme bila gnevna na Srđana. Jednom mu je upalila krevet. Ona je bila ekstremna u emocijama - ispričao je Terezin sin i dodao:

Zrenjanin, ubistvo, motorna testera, ubadanje
foto: Printscreen

- Upitao sam je šta namerava da uradi, praveći se da sam na njenoj strani. Rekla je da ima u planu da raskomada celo telo i baci na raličite lokacije. Još je rekla da hoće da delove tela prokuva kako bi kosti odvojila od mesa - izjavio je Damir.

Kuća u kojoj su živeli
Kuća u kojoj su živelifoto: Kurir.rs/S.U.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja