ĆERKA MI JE REKLA: "TATA, IDI PO MATEJA": Bolna ispovest Nenada Periša koja je rastužila ceo region, ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE
Foto: Mondo

porodična tragedija

ĆERKA MI JE REKLA: "TATA, IDI PO MATEJA": Bolna ispovest Nenada Periša koja je rastužila ceo region, ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE

Crna Hronika -

Nenad Periš, otac splićanina Mateja Periša koji je nestao u Beogradu 30. decembra prošle godine, ponovo prolazi kroz agoniju nakon što je danas u Beogradu na Adi Huji isplivao leš mlađeg muškarca za koji se osnovano sumnja da je upravo njegov sin.

Iako obdukcija još uvek traje i nije zvanično saopšten identitet pronađenog tela, Nenad Periš kaže za hrvatske medije da je istina koju je danas saznao bolna.

Nenad i Matej Periš
Nenad i Matej Perišfoto: Mondo, Uroš Arsić/Mondo, Privatna Arhiva

- Čekali smo vest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jeste, bolna, nikakva, teška - kazao je za HRT Nenad Periš nakon što ga je srpski MUP izvestio da je u Dunavu nađeno telo muškarca čija odeća odgovara opisu odeće u koju je bio odeven njegov sin Matej u trenutku kada je nestao.

- Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a verujte mi da je strašno teško, čovek mora imati nadu. Mene moja vera uči da nada uvek postoji - rekao je Nenad Periš, piše hrvatski portal index.hr.

U razgovoru za RTL Periš je dodao da je "Matej svoju priču na ovoj zemlji završio", a za HRT je otkrio šta mu je rekla ćerka.

- Ono što mi je rekla ćerka: "Tata, idi po Mateja, dovedi ga kući". To ću napraviti u ova dva, tri dana. On je s nama i uvek će biti s nama - poručio je potreseni Nenad Periš u razgovoru za HRT.

(Kurir.rs/ RTL/ HRT/ Index)

1 / 8 Foto: Kurir, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track