STRAŠNA SUDBINA! VUKAŠIN (20) STRADAO ISTO KAO I NJEGOV OTAC! Novi detalji tragedije u šumi kod Blaca!
Foto: Privatna Arhiva

tuga

STRAŠNA SUDBINA! VUKAŠIN (20) STRADAO ISTO KAO I NJEGOV OTAC! Novi detalji tragedije u šumi kod Blaca!

Crna Hronika -

BLACE - U ataru prokupačkog sela Pestiš poginuo je dvadesetogodišnji Vukašin M. iz Blaca. On je nastradao u šumi, kada se prevrnuo traktor na kojem je bio. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 19.30 časova. Policiji su slučaj prijavili meštani, koji su čuli buku u šumi. Kada su došli do mesta, mladić je već bio mrtav i ležao je kraj traktora.

On je u šumi sakupljao drva, kada je došlo do nesreće i bio je sam. Najverovatnije je zbog lošeg terena, izgubio kontrolu nad traktorom, koji se prevrnuo i usmrtio ga. Nezvanično smo saznali da je drva izvlačio za jednog privatnika iz Aleksandrovca. Pre više godina mladićev otac koji je iz Prkuplja je takođe poginuo na isti način.

- Strašna sudbina. Vukašin je bio dete za primer, vredan, radan. Sam je zarađivao za sebe i drvarenjem se bavio još od ranije- kaže Blačanin koji ga je poznavao.

On dodaje da su svi potreseni vešću, posebno što znaju kako se Vukašin mučio.

- Retko je izlazio u grad, nije imao on vremena za to, moralo je da se radi. I u školi je ranije bio dobar đak, trenirao je košarku, nije nikada pravio problem- dodaje naš sagovornik.

Nakon očeve smrti sa majkom se preselio u Blace, gde živeli u skromnoj kući između Blaca i sela Trbunje, na takozvanom Stoškovićevm brdu. Ima polusestru, koja živi u jednom od susednih sela, a svi iz ovog kraja imaju samo reči hvale za Vukašina. Na žalost, sudbina mu nije bila naklonjena.

Kurir.rs/B.R.

bonus video:

04:36

Nenad Periš se obratio novinarima nakon mise

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track