MUKE MALIŠANA KOJI JE PREŽIVEO HOROR U MIRIJEVU: Dečak sa kojim je majka skočila sa zgrade u veštačkoj komi zbog jezivih bolova!
Foto: Kurir/J.M., Privatna Arhiva

užas

MUKE MALIŠANA KOJI JE PREŽIVEO HOROR U MIRIJEVU: Dečak sa kojim je majka skočila sa zgrade u veštačkoj komi zbog jezivih bolova!

Crna Hronika -

Dečak od 7 godina godina, sa kojim je majka M. K. (40) skočila 13. maja sa trećeg sprata zgrade u Mirijevu, do sada je imao šest operacija i nalazi se u veštačkoj komi, piše Telegraf.rs.

Dečak je, kako saznajemo, zbog velikog broja operacija stavljen u veštačku komu kako ne bi trpeo bolove. Ovaj stravični slučaj dogodio se u jutranjim satima, oko 8.30 časova u Ulici Grge Jankesa u Mirijevu. Dete je tada odmah prevezeno u Urgentni centar. Prema rečima komšija, ona ga je, navodno, polila kiselinom.

- Čuli smo da je dete polila i kiselinom - rekle su tada komšije majke koja je skočila.

Mirijevo, žena skočila sa detetom, dete
foto: Kurir/J.M.

- Prema onome što smo čuli, dete je mučila. Sve je počelo oko 21 čas. Čuli smo da ga vuče po stanu. Mali je plakao i vrištao.

Na mestu incidenta pojavio su suprug i otac koji je rekao da je njegova žena zdrava i da mu nije jasno zašto se to dogodilo.

- Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumete moju situaciju - rekao nam je tada suprug žene koja se sa detetom bacila sa stambene zgrade.

Inače, supružnici su u fazi razvoda i ne žive zajedno.

Mirijevo, majka i dete skočili sa trećeg sprata
foto: J. M.

- Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati - rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Prema našim informacijama, policija je kod svetlarnika našla hoklicu i papuče žene.

Inače, na mesto tragedije došla je tada još jedna ekipa Hitne pomoći koja je hospitalizovala oca, odnosno, supruga žene koja je skočila sa njihovim sinom.

Kurir.rs/Telegraf.rs

bonus video:

02:53

SLUČAJEVI OD KOJIH JE I POLICIJA PLAKALA! Za neke od njih javnost skoro da ne zna ništa, jedan od njih je samoubistvo trudnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track