TREBA DA ŽIVE BEZ DIVNE MAJKE I SA SAZNANJEM DA JU JE UBIO NJIHOV OTAC Kragujevac tuguje za Milenom, nadali se da će pobediti smrt
Foto: Facebook

danas sahrana

TREBA DA ŽIVE BEZ DIVNE MAJKE I SA SAZNANJEM DA JU JE UBIO NJIHOV OTAC Kragujevac tuguje za Milenom, nadali se da će pobediti smrt

Crna Hronika -

Komšije, prijatelji i porodica tuguju za preminulom Milenom M., majkom dvoje maloletne dece i doktorkom iz Kragujevca koju je hicima iz pištolja ubio suprug Vladimir M.

Iako je bila teško ranjena, svi su se nadali da će Milena biti jača i pobediti smrt. Svesni su bili težine njenih povreda, ali su se nadali najbolje, sve do jednog trenutka.

- Kad su rekli da je imala moždanu smrt, znala sam da to više ne može da bude kako treba, kako smo se nadali da će ipak biti... Bila sam svesna svega, i da nije dobro, i da je teško, ali sam se nadala, želela sam... - kroz suze govori Milenina komšinica.

Kako kaže, pored njene mladosti i dobrote, najviše žali zbog Milenino dvoje dece koji će odrastati bez majke.

- Deca su bila kod njenih roditelja, šta će sad oni, kako će... Treba da žive i bez divne majke i da odrastaju sa tim im ju je oduzeo otac. Veće tragedije nema... - jedva je izgovorila žena.

Osim o Mileni, o kojoj je govorila biranim rečima, komšinica nije htela da komentariše privatne stvari porodice, one koje su se dešavale pre nego što je Vladimir potegao pištolj, kao ni one nakon toga.

- Nisam znala da su imali problema, delovali su srećno, zbog čega je uradio to što je uradio, bilo bi ružno da komentarišem i nagađam - kaže kratko i dodaje:

"Ona je bila požrtvovana žena i majka, bila je doktorka, otišla je u Nemačku da im obezbedi bolji život, borila se za njih. Borila se i da joj porodica bude na okupu, da Vladimir, ona i deca žive zajedno i srećno, to je ono što ja znam. "

POKUŠAO DA JE UBIJE JER JE REKLA DA ODLAZI SA DECOM? Vladimir upucao suprugu Milenu dok je spavala, spakovani koferi nađeni u kući

Najgore vesti je potvrdio i Milenin otac Miroljub.

- Lekari su uradili sve što su mogli, ali spasa nije bilo. Mnogo mi je teško - rekao je neutešni otac i zahvalio se lekarima koji su se borili za nju, preneli su mediji:

Sahrana je danas na groblju Bozan u Kragujevcu.

Milena Milošević, ubijena, Kragujevac, upucana
foto: Facebook

Milenu je upucao suprug Vladimir 16. maja, oko tri sata posle ponoći, navodno, dok je spavala. Ona je sa teškom prostrelnom ranom u predelu vrata prevezena u kragujevačku bolnicu, a odatle kasnije na VMA. Pored velike borbe lekara, njoj je najpre konstatovana moždana smrt, da bi danas izgubila bornu za život.

Vladimir je uhapšen nekoliko sati nakon zločina. Sumnja se da je motiv bio ljubomora.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:31

Kuća strave u Barajevu. Ovde je muž iskasapio ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja