NEZABELEŽENO! Vranjanac ukrao auto s ključem u bravi, vlasnik i komšija odmah u poteru za njim! Udario ih pa sve polio benzinom
Foto: Ilustracija, Dado Đilas

nesvakidašnje U Golemom selu, u Poljanici, kod vranja

NEZABELEŽENO! Vranjanac ukrao auto s ključem u bravi, vlasnik i komšija odmah u poteru za njim! Udario ih pa sve polio benzinom

Crna Hronika -

VRANJE - U Golemom selu, u Poljanici, juče je policiji prijavljen neobičan slučaj neovlašćenog korišćena tuđeg vozila i izazivanja opšte opasnosti u pokušaju.

Neobičan događaj o kome je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo dogodio se u sredu u večernjim satima, kada je osumnjičeni M.B. došao do kuće oštećenog I.J. ušao u njegovo vozilo „audi 80“ koje je bilo otključano sa ključem bravi i odvezao auto ka svojoj kući, objavio je vranjski VOM.

Vlasnika automobila obavestio je komšija koji je video šta se dešava, onda on i vlasnik automobila kreću drugim vozilom za osumnjičenim koji se videvši šta se dešava okrenuo u suprotnom pravcu bez kočenja direktno udario u vozilo oštećenog.

Napustio je vozilo, otišao do svoje kuće vratio se sa kanticom nafte i polio vozilo i druge aktere ovog neobičnog događaja, pretivši da će ih zapaliti ukoliko pozovu policiju.

Tužilaštvo je naložil uviđaj i da se izuzmu tragovi sa vozila, da se osumnjičeni alkotestira i druge dokazne radnje. Osumnjičen je zadržan u policiji 48 sati.

Kurir.rs/VOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja