TEREZA SE IŽIVLJAVALA NAD SRĐANOM JER JE ŽELELA DA NESTANE: Stručnjak o ženi koja je muža sekla, vadila organe i stavila u lonac
Foto: Dado Đilas, Printscreen/Facebook

brutalno ubistvo u zrenjaninu

TEREZA SE IŽIVLJAVALA NAD SRĐANOM JER JE ŽELELA DA NESTANE: Stručnjak o ženi koja je muža sekla, vadila organe i stavila u lonac

Crna Hronika -

Tereza Perić iz Zrenjanina, osim što je suprugu Srđanu isekla nogu i genitalije, iz tela je povadila i organe i stavila ih u lonac koji je bio na šporetu

Tereza Perić (46) osumnjičena da je pre dve nedelje u Zrenjaninu ubila svog muža Srđana (42), pa ga potom isekla motornom testerom i delove tela kuvala u loncu, uspela je pre hapšenja da suprugu izvadi srce i bubrege i stavi ih u posebnu šerpu!

Jezivi zločin dogodio se u kući u Ulici Duška Trifunovića i to dok se tu nalazila Terezina maloletna ćerka, koja je o monstruoznom ubistvu obavestila starijeg brata. Terezin sin je pozvao policiju koja je pronašla unakaženo telo Srđana Perića. Posle hapšenja, Tereza je bila neko vreme u bolnici, a potom je prebačena u pritvor.

Krvava i dezorjentisana

- Perićeva je posle hapšenja sva krvava i dezorjentisana dovedena u bolnicu u Zrenjaninu, a medicinski radnici videli su i slike sa uviđaja. Oni su posvedočili da je Tereza, osim što je muža izbola nožem, odsekla mu nogu i genitalije, iz njegovog tela izvadila srce i bubrege i stavila ih na šporet da se kuvaju - rekao je izvor Blica:

srđan i tereza u vreme ljubavi
srđan i tereza u vreme ljubavifoto: Facebook

- U loncu je kuvala i suprugove genitalije, a u posebnoj posudi celu ljudsku nogu. Scena u kući je bila jeziva, šokirala je i najiskusnije policajce. Kako smo ranije pisali, Perićeva je supruga upoznala dok su se oboje lečili u bolnici, a veoma brzo su stupili u brak.

- Nikome nije bilo ni na kraj pameti da će ovako nešto uraditi, nekoliko dana pre ubistva su se ljubili - rekle su komšije.

Damir Lj., Terezin sin, za Kurir je naveo da je njegova majka bila opsednuta emisijama o ubistvima.

terezin sin pričao o užasima zločina
terezin sin pričao o užasima zločinafoto: Kurir/S.U.

- Majka je volela na televiziji da gleda morbidne stvari, emisije o nerešenim ubistvima, bila je opsednuta tim temama. Obožavala je da gleda i psihološke trilere - ispričao je Damir, pa nastavio:

Planirala zločin

- Tačno je da je mama duže vreme planirala da ubije Srđana. Njene pretnje nisam uzimao za ozbiljno, mada je već duže vreme bila gnevna na njega. Jednom mu je čak upalila krevet, trovala ga je, pretila, bila je ekstremna u emocijama.

Miljajem Lj., otac dece koja su prisustvovala masakru, ispričao je za Blic da ćerku vodi na terapije, ali i da su pod nadzorom Centra za socijalni rad.

terezin bivši muž pričao o zločinu
terezin bivši muž pričao o zločinufoto: Saša Urošev, Privatna Arhiva

- Ćerka se trudi da nastavi život, kada se prisetimo zaplače se, trese se, dete je, ali se drži. Deca nisu bila Terezi u poseti pošto su svedoci i trebalo bi da budu ispitani u istrazi, pa do tada neće odlaziti u posete.

Kako je kasapila Srđana

x izbola ga nožem

x motornom testerom mu isekla nogu i genitalije

x izvadila srce i bubrege

Kriminolog: Htela je da njen muž nestane

Boža Spasić, bivši operativac DB i kriminolog kaže za Kurir da je osumnjičena za brutalno ubistvo verovatno iz besa htela da se iživljava nad telom nesrećnog emotivnog partnera.

- Ubica se iživljava nad beživotnim telom jer želi da ono nestane i da se ponaša kao da ta osoba nije ni postojala. Seckati žrtvu na komade, kuvati ga i polivati kiselinom deluje jezivo, ali osoba koja sve to čini ima u sebi neki određeni bes prema sebi ili osobi kojoj je naudila. Želi da osoba nestane, da je nema. Ovakve osobe su nepredvidive, ne zna se nikada šta im je na pameti.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track