NAŠ PLAVI ANĐELE ČUVAMO TE OD ZABORAVA: Prijatelji i rodbina se oprostili od ubijenog Miloša iz Rakovice
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Novosti

poslednji pozdrav

NAŠ PLAVI ANĐELE ČUVAMO TE OD ZABORAVA: Prijatelji i rodbina se oprostili od ubijenog Miloša iz Rakovice

Crna Hronika -

Porodica i prijatelji oprostili su se od Miloša Tomaševića (32) koji je u nedelju uveče ubijen u Rakovici, kada ga je nakon kraće svađe, po sopstvenom priznanju, ubio Zoran Radojčin (54), koji se nakon zločina predao policiji.

Podsetimo, Radojčin je juče na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu priznao zločin i naveo da ga je žrtva krila poslednje tri godine, jer je begunac od pravde, u svojoj kući u naselju Kijevo u Rakovici. Osumnjičeni je osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je pravila lažne dolare. U odbrani je naveo da ga je Miloš konstantno vređao i ponižavao i da mu je te večeri prekipelo, pa je odlučio da ga ubije Miloševim revolverom. Osumnjičeni je zatim pozvao policiju i predao se, određen mu je pritvor i tereti se za krivično delo ubistvo.

Miloš Tomašević, Rakovica, ubistvo
foto: Printscreen/Novosti

Jutros su u novinama osvanule brojne čitulje za pokojnog Tomaševića uz bolne i potresne reči njegovih najmilijih, koji su u šoku nakon vesti da ga više nema.

- Naš plavi anđele, tvoj osmeh, lepota i dobrota ostaće večno u našim srcima. Neka tvoja plemenita duša počiva u miru. Čuvaćemo te od zaborava - ispod čitulje stoji potpis tvoja sestra Lidija, Rule, Strahinja i Ogi. U drugoj piše:

- Lepi naš vidimo se na nekom boljem mestu.

Tomaševićeve tetke napisale su potresnu poruku.

- Voljenom bratancu, dušo naša, neka te gospod primi i čuva u Carstvu Nebeskom. Tvoj mili osmeh, nasmejane oči, tvoja dobrota zauvek živi u nama.

Miloš Tomašević, Rakovica, ubistvo
foto: Printscreen/Novosti

Nekoliko čitulja potpisali su njegovi prijatelji i rođaci uz isti citat " poslednji pozdrav našem dragom Milošu", kao i "večno ćemo te voleti prijatelju i čuvati od zaborava".

- Miko naš, ostaće večna uspomena na tebe - a ovu čitulju dali su Jelena, Jovana, Keki i Mamba. Poslednji pozdrav ubijenom poslao je i jedan restoran uz navode da će ga "večno pamtiti po osmehu i da počiva u miru s anđelima".

osumnjičeni za miloševo ubistvo zoran radojčin
osumnjičeni za miloševo ubistvo zoran radojčinfoto: Privatna Arhiva, Nenad Kostić

Inače, Tomašević će biti sahranjen sutra na groblju Lešće.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja