SLAVIO ŠTO JE ZAVRŠIO ŠKOLU, PA IZBO DRUGA: Tinejdžer (17) posle krvavog pira uhapšen na ulici
Foto: S.U.

NOVI SAD

SLAVIO ŠTO JE ZAVRŠIO ŠKOLU, PA IZBO DRUGA: Tinejdžer (17) posle krvavog pira uhapšen na ulici

Crna Hronika -

NOVI SAD - Nakon haosa koji se desio na novosadsom Keju žrtava racije, sat vremena posle ponoći u noći između četvrtka i petika, kada je nožem povređen devetnaestogodišnji mladić iz Kucure, od strane A. Š. (17) iz Novog Sada, saznajemo da je do rasprave došlo u toku samoinicijativne proslave mature, gde se konzumirala velika količina alkohola.

-Njih dvojica su bili u istom društvu. Posvađali su se iz samo njima poznatih razloga. Tada je sedamnaestogodišnjak izvadio nož i nasrnuo na drugara, nanevši mu teške telesne povrede. Nakon toga je pobegao sa lica mesta - kaže izvor Kurira.

Međutim, vrlo brzom i efikasnom akcijom inspektora novosadske policije, počinilac je identifikovan i odmah uhapšen u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom.

-Osumnjičeni je zatečen na ulici. Prilikom pretresa kod njega je pronađeno 13 paketića marihuane. On je inače već poznat policiji od ranije, jako problematičan maloletnik sa više krivičnih prijava - dodaje naš izvor.

Maloletnik A. Š će, u zakonskom roku, biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja