U ŠPANIJI DOLIJAO PREVARANT IZ SRBIJE: Otkriveno kako je naš državljanin ojadio pumpe za 70.000 evra!
Foto: Twitter

uhapšen u kataloniji

U ŠPANIJI DOLIJAO PREVARANT IZ SRBIJE: Otkriveno kako je naš državljanin ojadio pumpe za 70.000 evra!

Crna Hronika -

Srpski državljanin (59) uhapšen je u Španiji zbog sumnje da je skoro godinu dana plaćao gorivo za svoj kamion lažnom karticom i tom prilikom naparavio štetu veću od 70.000 evra.

Naime, protekle sedmice transportna kompanija iz Španije prijavila je sumnjive transakcija za gorivo na njihovom računu sa kartice koja ne pripada ni jednom od njihovih vozila.

- Nekoliko sati od prijave uočena je ponovna aktivnost sa ove kartice u katalonskoj pokrajini Đironi. Katalonska policija brzo je locirala kamion i zaustavili su ga odmah po izlasku sa benzinske stanice - prenosi Trans.Info.

Nakon pretresa vozača i kamiona otkriveno se dve lažne kartic za gorivo skrivene u podu ispod sedišta, a kao rezultat ove akcije Srbin (59) uhapšen je i sada ga čeka suđenje.

Istragom je utvrđeno da je srpski vozač u proteklih mesec dana nekoliko desetina puta na istoj pumpi sipao gorivo i plaćao ga lažnim karticama, a ova prevara traje od septembra 2021. i u njoj su pumpe u Španiji oštećene za više od 70.000 evra, preneli su španski mediji.

Kurir.rs/J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track