DESILO SE U MILISEKUNDI, POKOSIO JE RASVETU I PREVRNUO SE! Očevidac nesreće u Pazovi u kojoj je poginuo Dušan: Bio sam iza njega
Foto: Zorana Jevtić

automobil smrskan

DESILO SE U MILISEKUNDI, POKOSIO JE RASVETU I PREVRNUO SE! Očevidac nesreće u Pazovi u kojoj je poginuo Dušan: Bio sam iza njega

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati u Staroj Pazovi poginuo je Dušan P. (25) iz Nove Pazove.

- Pokosio je uličnu rasvetu što ga je i prevrnulo na krov - ovako priča očevidac teške saobraćajne u kojoj je juče poginuo Dušan P.

Kako kaže, mladić se kretao putem koji spaja Novu i Staru Pazovu tokom čega je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

- Sve se dogodilo u milisekundi. Kretao se normalno, dok odjednom nisam video vozilo kako skreće. Pokosio je uličnu rasvetu što ga je i prevrnulo na krov. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, policija, ali i vatrogasci koji su ga dugo izvlačili iz automobila. Krov je bio potpuno smrskan - objašnjava za Blic mladić koji se u trenutku nesreće nalazio iza stradalog Dušana.

00:05

Prvi snimci saobraćajne nesreće kod Stare Pazove

On navodi da tim putem "vozači često malo jače pritisnu papučicu za gas".

- Voze jako brzo. Put nije loš, ali je uzak. Njih (vozače) ni to ne može da zaustavi. Ako voziš koliko je ograničenje, a ne mogu da te zaobiđu, samo što ti ne uđu u gepek. Blicaju, sviraju... - govori on.

Kako se saznaje, Dušan P. je stradao na licu mesta. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Šta je uzrok nesreće biće poznato nakon policijske istrage.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track