OTAC KUVARA ĐURE PRVI PUT O ZLOKOBNOJ VEČERI: Vuk me je udario u glavu! Voleo bih da sam ga pustio da radi sa mnom šta je hteo
Foto: Privatna Arhiva, Kurir

dva života upropašćena

OTAC KUVARA ĐURE PRVI PUT O ZLOKOBNOJ VEČERI: Vuk me je udario u glavu! Voleo bih da sam ga pustio da radi sa mnom šta je hteo

Crna Hronika -

Milan N., otac Đure (23), osumnjičenog za ubistvo Vuka Jolovića (30) u Jakovu kod Surčina ispričao je detaljno šta se tačno dogodilo u noći ubistva i kako je njegov sin upucao pilota.

- Želeo bih da do svega ovoga nije ni došlo. Žao mi je izgubljenog mladog života i razumem kroz kakvu bol i tugu prolaze Vukovi roditelji. Dao bih sve na svetu da mogu da promenim to što se dogodilo, ali i ovo što se posle tragedije u kojoj su dve porodice zavijene u crno trenutno dešava, kaže Milan N.

Kako je ispričao Milan, kobne večeri Đura se vratio kući i rekao mu da ga je Vuk pretukao. On kaže da je sina savetovao "da se skloni i izbegava nevolje". Kola koja su mu ostala kod Vukove kuće neko je u međuvremenu vratio, ali je u njima bio i ključ koji je Vuku i njegovom bratu Milošu verovatno ispao.

OSVETIĆU SE ZA BRATA, ZAKLINJEM SE GROBOM Prijatelji ubijenog pilota prete Đurinoj porodici? Ovo je ispovest oca ubice iz Jakova

- Rekao sam sinu da ću im ja vratiti ključ. Kada sam ušao u dvorište, prišao mi je Vuk i pitao koga tražim. Objasnio sam mu zašto sam došao i predao mu ključ. Tada je svašta izgovorio i poručio mi da kažem Đuri šta će mu se dogoditi psujući sve po spisku. Samo sam mu rekao da nije lepo da psuje, jer sam mu ja otac, a onda me je više puta udario u glavu. Kada sam pao, neko me je dva puta šutnuo u bubrege. Pobegao sam, šta ću, a oni su ubrzo za mnom došli u kuću - priča Milan za Alo.

Kada je čuo buku, Đura je iz kuće izašao sa "kalašnjikovom" i ubio Vuka.

- Sad bih voleo da sam ga pustio da radi sa mnom šta je hteo, samo da se nije dogodilo to što jeste. Ne bi bila dva života upropašćena - rekao je Milan.

Vuk Jolović, Đura N., ubsitvo, Jakovo
foto: Privatna Arhiva

Čuo sam vrisak, pa pucnje

Nakon što su Vuk i njegov brat došli pred kuću, Milan ih je pozvao u garažu da porazgovaraju.

- Miloš je bio ljubazan. Pričali smo da treba s ovim da se stane. Pokušavao je da smiri Vuka koji me je vređao - navodi on, i dodaje da se nakon razgovora zadržao da zatvori garažu kada je začuo vrisak.

- Moj stariji sin Nikola bio je na kolenima i držao se za glavu. Usledili su pucnji. Pomislio sam da je Nikola ubijen. Vidim leži. Pritrčao sam i shvatio da pritiska Vukove rane. Nikola je povikao da zovem lekare i počeo je da doziva Vukovog brata. Zajedno su ga uneli u njegov džip, a Miloš ga je odvezao - rekao je otac.

(Kurir.rs/Alo)

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track