BIVŠOJ 10 PUTA ZARIO NOŽ U SRCE JER NIJE HTELA DA MU SE VRATI: Popio kafu sa Snežanom, pa posle pola sata napravio zlo
Foto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

najnoviji detalji zločina u barajevu

BIVŠOJ 10 PUTA ZARIO NOŽ U SRCE JER NIJE HTELA DA MU SE VRATI: Popio kafu sa Snežanom, pa posle pola sata napravio zlo

Crna Hronika -

Zoran P. (51) usmrtio nekadašnju emotivnu partnerku Snežanu Simić (47), inače medicinsku sestru, u njenom dvorištu u Barajevu

Zoran P. (51) iskasapio je juče sa više od 10 uboda nožem svoju bivšu emotivnu partnerku Snežanu Simić (47) u dvorištu njene kuće u naselju Barajevo u Beogradu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, prerezavši grkljan.

Zločin se dogodio usred dana, oko podneva, a krvoproliće su videle Snežanine komšije, koje su pozvale policiju.

Kosila kad ju je napao

ubijena snežana simić
ubijena snežana simićfoto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

- Zoran je uleteo u dvorište i, dok je Snežana kosila travu, nasrnuo je na nju sa nožem u ruci i krenuo da je besomučno ubada. Izbo ju je svuda po telu. Nesrećna žena je jaukala i dozivala pomoć, pokušavajući da se istrgne iz ruku pomahnitalog Zorana, ali je on bio jači i ona je pala na zemlju. Bila je sva krvava, imala je šorts i majicu, koji su bili natopljeni krvlju. Kada je video šta je uradio, Zoran je stao pored nje i prerezao sebi grkljan - prepričava jezivu scenu sagovornik Kurira i dodaje da je Snežana imala preko 10 uboda samo ispod pazuha i u predelu srca.

zoran p.
zoran p.foto: Kurir.rs

Komšije su čule zapomaganje i videle zločin, pa su pozvale policiju. Patrola, koja se zbog druge intervencije nalazila samo 500 metara dalje, veoma brzo je došla na mesto zločina.

- Policajci su zatekli Zorana kako se kolje, ali su uspeli da mu otmu nož. Pozvali su pojačanje i Hitnu pomoć. Nažalost, ženi nije bilo spasa, nepomično je ležala nasred dvorišta, a Zoran je sanitetom prevezen u bolnicu - kaže izvor.

On dodaje da je ubijena Snežana radila kao medicinska sestra i da je bila razvedena, kao i Zoran.

mesto zločina
mesto zločinafoto: Kurir

- Bili su u ljubavnoj vezi. Ona je pre izvesnog vremena odlučila da prekine svaki odnos s njim. Pretio joj je, i ona je o svemu obavestila policiju. Međutim, jutros je došao kod nje kako bi se pomirili. On se nadao da će uspeti da je nagovori da mu se vrati. Popili su zajedno kafu, on je potom otišao, ali se posle pola sata vratio i napravio zlo - kaže sagovornik:

Ljut zbog raskida

- On očigledno nije mogao da se pomiri sa tim što ga je Snežana ostavila i jako je bio ljut na nju. Posle raskida je maltretirao i nju, ali pretio je i njenoj majci. Zato ga je pre samo tri dana prijavila policiji. Bila je odlučna u tome da ne bude više s njim i to ju je koštalo života.

Snežana S
foto: Kurir.rs

Komšije pričaju da je Zoran posle raskida konstantno slao Snežani poruke i zvao je telefonom.

- Pisao joj je: "Ne mogu bez tebe, vrati mi se, molim te!" Dosađivao joj je, ali ona nije htela ni da čuje za njega. Nije htela ni da mu se javlja na pozive, ali, eto, na kraju je našao način da dođe do nje - kaže komšija.

Komšije

Zoran je povučen

Komšije kažu da je, dok su Snežana i Zoran bili u vezi, delovalo da funkcionišu normalno.

- Dolazio je da spava kod nje, ona je išla kod njega. Zoran je inače miran i povučen i nije delovao kao nasilnik, a kamoli kao ubica. Ipak, nikad ne znate kakav je neko u svoja četiri zida i da li maltretira ženu kad su sami. Pa nije ga ostavila bez razloga, a ovim je dokazao da je imala debele razloge da više ne bude s njim - priča komšija.

Majka kukala kraj tela

Joj, ćerko moja, šta ti uradi!

Dok je trajao uviđaj, u dvorištu je bilo Snežanino telo prekriveno čaršavom. Njeni roditelji su bili prisutni, a naročito je bilo potresno kada je došla Snežanina majka.

- Joj, sine, joj, dete moje! Joj, ćerko moja, sine moj, dođi! Šta ti uradi, joj, Snežo moja - kukala je nesrećna majka kraj tela, dok je Snežanin otac šetao okolo, držeći se za glavu.

Na mesto tragedije došla je i majka osumnjičenog Zorana P., koja je dala izjavu tužiocu.

(Kurir.rs - B. Travica)

Bonus video:

01:41

HOROR U OKLAHOMI Četvoro poginulih u pucnjavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track