I DA GA UBIJEM, NEMAM KORISTI OD TOGA, JA SAM NJU IZGUBILA: Potresna ispovest majke ubijene Snežane u Barajevu (VIDEO)
Foto: Kurir/J.M., Privatna Arhiva

sahrana u sredu

I DA GA UBIJEM, NEMAM KORISTI OD TOGA, JA SAM NJU IZGUBILA: Potresna ispovest majke ubijene Snežane u Barajevu (VIDEO)

Crna Hronika -

Ljiljana, majka Snežane S. (47) koju je usmrtio nekadašnji emotivni partner Zoran P. (51) u dvorištu u Barajevu kaže da su se oni često svađali, ali da ovako tragičan ishod nije očekivala.

- Svađali su se i mirili, voleli su se. Policija kad je došla ona je bila mrtva. Došli su prvo njeni iz Doma zdravlja davali su infuziju. Policija je pitala da li je imala veliki nož u kući, a nije, on je doneo nož od svoje kuće. Bila je posečena sa obe strane kod rebara, na ruci je imala krv, nisu mi dali da vidim telo. Svađali su se, voleli su se. Nisam ovo očekivala. Uvek se javljao kad dođe - rekla je Ljiljana i dodala:

12:05

Ljiljana, majka ubijene Snežane iz Barajeva

- Da li što je ona našla drugog, da li zato što je zatekao sa drugim prijateljem, ne znam što se to desilo. Nje nema pa nema. I da ga strpam u zatvor, i da ga ubijem, nemam koristi od toga, ja sam nju izgubila.

Snežana se pre 13 godina se razvela od prvog muža i ima dvoje dece.

- Ne znam gde je Zoran radio, radio je svuda. Ništa mi nije bilo čudno kod njega, samo sam se začudila kad su mi javili da je ubio. Ušao u dvorište da je ubije. Šta da radim, ja sam moje dete izgubila - rekla je Ljiljana.

DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA U BARAJEVU: Zoran ubio nožem medicinsku sestru Snežanu (47) pa sebi prerezao grkljan!

Snežanina sahrana, kako je rekla majka, biće u sredu.

- Ja sam stara žena, dok budem mogla sa joj obilazim grob obilaziću. Kad ne budem mogla tu su njene sestre i deca da obliaze - ispričala je kroz suze Ljiljana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track