APATINAC (71) UHAPŠEN ZBOG BLUDA NAD DECOM! Dečacima nudio kreme, a onda im radio OVO! Žena tvrdi da NIJE ZNALA
ilustracija, Foto: Facebook

navodno je reč o penzionisanom vojnom licu

APATINAC (71) UHAPŠEN ZBOG BLUDA NAD DECOM! Dečacima nudio kreme, a onda im radio OVO! Žena tvrdi da NIJE ZNALA

Crna Hronika -

Apatinac D.V. (71) je uhapšen pre četiri dana zbog postojanja osnovane sumnje da je, u dužem vremenskom periodu, činio nedozvoljene polne radnje nad decom. D.V je, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, dečacima starosti između 10 i 15 godina, nudio razna ulja i kreme uz ubeđivanje da će uz pomoć njih “postati muškarci” i koje im lično nanosio, dodirujući ih u predelu genitalija.

- U njegovoj kući su pronađena ulja kantariona, koja je sam pravio, te razne kreme na prirodnoj bazi, čajevi, biljke u kesicama... Oduzeti su mu kompjuter i telefon, koji će ići na veštačenje, navodi izvor iz istrage.

D.V. živi u kući sa suprugom koja, kako kaže naš izvor, tvrdi da nije znala za ove njegove "aktivnosti".

Ceo slučaj je pokrenut prijavom jednog od roditelja policiji, koja je odmah pokrenula istragu. Ubrzo se o svemu ovom pročulo i u osnovnoj školi, usledile su prijave i drugih roditelja i klupko je počelo da se odmotava.

Po informacijama do kojih smo došli, D.V. je na saslušanju priznao da je dečacima nudio ulja i kreme i da to radi u poslednjih 15-ak godina, ali je rekao i da je to činio u najboljoj nameri da im pomogne, te da nije mislio da time čini krivično delo.

Protiv osumnjičenog D.V. je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje nad detetom i određeno mu je zadržavanje do 30 dana.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track